Man City 1-1 Liverpool-spillervurderinger:De Bruyne imponerer

Firmino tager imod Fernandinho og Sterling – goal.com

I et spil spækket med chancer og action i mål, det er svært at tro, at det endte med kun to mål. De kom, da James Milner konverterede et straffespark i anden halvleg, og Sergio Aguero svarede sent – ​​men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Manchester By

Willy Caballero – en stærk præstation i anden halvleg. Ikke tilfældigt har City kun lukket fire mål ind i de otte Premier League-kampe, han har spillet. 7

Fernandinho – fremragende, da han rykkede ind på den centrale midtbane. City havde brug for hans energi længere oppe på banen. 7
John Stones – en dårlig tilbagelevering, som førte til en åbning for Sane, men ellers gik det ok. 6
Nicolas Otamendi – sammensat skærm. Fanget på grund af manglende tempo ved en eller to lejligheder, men forsvaret bedre end han har gjort. 7
Gael Clichy – gled og gik derefter i panik, begravede Firmino for straffen. Har ikke det tempo, han havde for et par år siden. 4

Yaya Toure – kiggede væk fra tempoet. En spiller på hans alder og natur er tydeligvis uegnet til store spil. 3
Kevin De Bruyne – fremragende i den sidste halve time, da han rykkede til højre fløj, rammer stolpen og skaber to gode chancer til Aguero. 8
David Silva - et godt spil, selvom han har brug for mere beskyttelse mod de dårlige tacklinger, han får. 7

Raheem Sterling – så lys ud i første halvleg, men var mere stille, da han skiftede til en mere central rolle efter pausen. 5
Leroy Sane – brugte sit tempo effektivt i første halvleg, skabe to af Citys bedre chancer. Faldet i anden halvleg. 6
Sergio Aguero - tog hans mål hensynsløst, men var dårlig i første halvleg og missede en eller to meget gode chancer i anden. 5

Bacary Sagna (på 69) – gav bolden væk for ofte og kunne have et stramt lyskeproblem. 4
Fernando (på 83)

Liverpool

Simon Mignolet – uafprøvet i første halvleg, men lavede et par gode redninger efter pausen og kunne gøre lidt ved målet. 7

Nathaniel Clyne - der er en bekymrende klar forværring i hans præstationer i 2017. 4
Joel Matip - en stabil præstation som midterforsvar, hvor han brugte sine fysiske egenskaber med god effekt. 7
Ragnar Klavan - klippede ikke kryds hurtigt nok ud. Der var flere lejligheder, hvor han gled ind for at opsnappe et lavt kryds og missede det, inklusive Agueros mål. 4
James Milner – en blandet præstation. Genial til tider og tog straffen med ro, men var heldig, at han ikke fik en mod ham under hans defensive kampe. 5

Emre Can – viste defensiv disciplin og hans fremragende looping-aflevering førte til straffespark. 7
Adam Lallana – voksede langsomt ind i kampen og var nøglen til Liverpools bedre åbninger i anden halvleg, selvom han let burde have scoret en af ​​dem. 6
Georginio Wijnaldum – snedig og hensynsløs, når det er nødvendigt, men tilbød ikke meget i besiddelse. 5

Sadio Mane – Liverpools mest truende spiller under deres klæbrige tidlige spell og blev til tider implementeret som en central modangrebsmulighed. Kunne have vundet et straffespark. 7
Roberto Firmino – voksede ind i spillet efter en stille første time. Vandt straffen og konfigurerede Lallana til en sitter. 6
Philippe Coutinho - gjorde lidt for at dæmpe spørgsmålstegn ved, om han udgør en måltrussel nok til den position, han spiller i. 3

Divock Origi (på 73) – manglede det nødvendige tempo for at spille på højre fløj. 3