Newcastle 4-1 Preston spillervurderinger:Hayden imponerer

Rafa fejrer – mirror.co.uk

Newcastle sikrede sig oprykning til Premier League med en 4-1-sejr over Preston North End. På trods af en stram første halvleg, hvor Jordan Hugill annullerede Ayoze Perez' åbningskamp, Christian Atsu satte værterne tilbage i front, og de tog kontrollen, hjulpet af Paul Gallaghers røde kort. Men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Newcastle United

Rob Elliott - Det ville være uretfærdigt at give ham skylden for Hugills mål, og han nægtede Johnson en-mod-en øjeblikke før. 7

Vurnon Anita - Efterlod for meget plads bag sig til, at Barkhuizen kunne udnytte, en strejf heldig, at Preston ikke målrettede sin flanke oftere. Overlappede godt anden halvleg. 4
Jamaal Lascelles – hans ubeslutsomme positionering bidrog til Johnsons chance og kort efter, Prestons udligning. Bragte bolden meget ud af forsvaret. 6
Ciaran Clark – klippede tingene ud og gjorde de enkle ting godt. 8
Paul Dummett - viste skarpsindighed ude af besiddelse, men ikke typen til at tilbyde sin sidebredde eller et udløb med bolden. 6

Isaac Hayden – en dynamisk præstation af smart bevægelse. Vandt en tackling, før han spillede et gennemspil til det andet mål og et skud, der vandt straffesparket til det tredje. 8
Jonjo Shelvey – voksede ind i spillet efter en langsom start. Den eneste spiller, der er villig til at skifte spil over mere end 10 yards. 7

Matt Ritchie - Newcastles mest opfindsomme spiller i den sidste tredjedel. Tog sit straffe godt og fortjente målet. 9
Ayoze Perez – viste gode reaktioner for to simple afslutninger, men var ikke på sit bedste før det røde kort. 6
Christian Atsu - en overvældende præstation i første halvleg, men han tog selvtillid fra sit mål. 6

Aleksandar Mitrovic – presset godt, fik assisten til Atsu's åbner og var en smule uheldig ikke at snuppe et mål. Bør ikke kritiseres for hans præstation. 7

Yoann Gouffran (på 68)
Jack Colback (på 76)
Daryl Murphy (på 83)

Preston North End

Chris Maxwell – lid fra en rystende start og kunne have styret sit område bedre. Nerverne fik ham. 2

Tyias Browning - En midterforsvarer ved at spille på højre back, og det viste sig. 3
Andy Boyle – anstændige første 45 minutter, men hans præstationsniveau faldt efter Atsus mål. 4
Paul Huntington – fremtvang en redning fra Elliott fra McGeadys levering, men beviste ikke ligefrem en pointe på hans gamle trampebane. 3
Tommy Spurr – gled over, da han blev overtaget af Ritchie ved en eller to lejligheder. Greg Cunningham kunne have gjort et bedre stykke arbejde. 2

Alan Browne - arbejdede hårdt i første halvleg, men manglede den aggression, som Ben Pearson kunne have tilbudt. 4
Paul Gallagher – var i den defensive tredje meget af tiden, men da han fik chancen for at levere dødbolde, han kunne ikke producere den kvalitet, vi har set fra ham i tidligere sæsoner. 3
Daniel Johnson - kunne have gjort det bedre en-til-en. Arbejdede hårdt i første halvleg, men trætte derefter. 3

Aidan McGeady – støttede Dummett for at reducere pladsen til Atsu, da han var nødvendig længere oppe på banen for at støtte Hugill. Anstændig levering til Huntingtons hovedstød. 4
Jordan Hugill - kom til live i feltet for sin udligning. Vandt indledende høje bolde, men led af mangel på støtte. 6
Tom Barkhuizen – hans hurtige spil til udligningen var så imponerende, nogle fans ville måske have ønsket ham i en angrebsposition oftere. 6