Manchester City 4-1 Burnley-spillervurderinger:Super fornuftigt

Aguero fejrer – aol.co.uk

Enhver, der hævder, at den magiske FA Cup er død, bør se Manchester Citys 4-1 sejr i tredje runde over Burnley. Begge halvdele af spillet var smukt fængslende, men af ​​helt modsatte grunde. Ashley Barnes' første halvlegs angreb truede med at give Clarets en episk hovedbund, før Sergio Agueros tre-minutters pause i anden halvleg gav plads til City-excellence. Her er vores spillerbedømmelser fra spillet.

Borgerne

Claudio Bravo - svært at undslippe følelsen af, at Ederson kunne have holdt Barnes' åbner ude, som eks-Barcelona-manden ikke skulle have lukket ind i sin nærpost. Måtte kun møde et andet skud på mål. 4

Danilo – ikke på sit bedste i første halvleg, når han fejlede et eller to afleveringer. Hans spilskifte forbedredes dog drastisk i anden halvleg, og han fandt Sane med nogle fremragende bolde, før han satte ind på venstre back i de sidste faser. 7
John Stones – gav bolden væk i et farligt område i opbygningen til åbneren, hvilket tyder på en grad af rustenhed efter seks uger væk. Dominerede dog Vokes i anden halvleg. 5
Nicolas Otamendi – en solid nok præstation, hvis en smule langsom til at genvinde sin position i opbygningen til Burnleys mål. Tosin Adarabioyo kan føle sig uheldig over ikke at have fået en chance som midterforsvar efter sin opvisning i Leicester i Liga Cuppen. 6
Oleksandr Zinchenko – udholdt et og andet nervøst øjeblik op mod Gudmundsson i første halvleg og spillede ikke mange afleveringer, der forbedrede Citys angrebsmuligheder. Hvis han skal tvinge sig ind i dette elitehold, skal han være lidt modigere på bolden. selvom det vil komme med tiden, og han havde selvtilliden til at skyde fra rækkevidde et par gange. 5

Fernandinho – reddede Zinchenko ud med et eller to dækkende løb og ryddede effektivt op, give de mere kreative spillere en platform i anden halvleg. Et enormt vigtigt tandhjul i denne City-maskine - der er ikke for mange spillere som ham i truppen. 9
Ilkay Gundogan – udgjorde en trussel fra dødbolde, hans snedigt hurtige en til Aguero, der førte til udligningen. Lidt for dybt i første halvleg, men kom tættere på Aguero efter intervallet og spillede en fremragende omvendt aflevering til argentineren for sin anden assist. 8
David Silva - uden tvivl hjemmeholdets lyseste gnist i første halvleg, og til tider blev han bedt om at lave løb, som man kunne have forventet fra de forreste tre. En fremragende pasning af en bold, og det så vi utallige gange efter pausen. Udviste bemærkelsesværdigt mod på trods af de personlige problemer, han står over for. 9

Raheem Sterling – stille i første halvleg, men så skarpere ud i sin bevægelse efter pausen, selvom den rigtige kanal ikke var Citys vigtigste anløbssted. 7
Leroy Sane - kom ikke ind bag Lowton så ofte, som han kunne have gjort i første halvleg, men blev hjulpet af anden halvlegs trick til at overbelaste den rigtige kanal, dermed skabe plads til ham til venstre. Hans slutprodukt svigtede ham i begyndelsen af ​​anden periode, men han blev ved med at komme i gode positioner, og tyskerens kvalitet skinnede virkelig igennem i den sidste halve time. 8
Sergio Aguero – så skarp ud i første halvleg, vinde et frispark på kvarteret og vriste sig ind mellem forsvarsspillere. Endnu skarpere efter pausen, da han scorede en vidunderlig hensynsløs tre-minutters dobbeltsalve. 9

Kyle Walker (på 72) – leverede ikke sine sædvanlige hæsblæsende løb, har lige sat tingene op i de sidste stadier med spillet sikkert. 6
Kevin De Bruyne (på 76) – viste nogle dejlige berøringer i sin korte tid på banen, inklusive en vidunderlig bold til Sane på vej til den fjerde. 7
Bernardo Silva (på 79) – behøvede kun 11 minutter af normal tid for at score et mål, tapper Sanes nedskæring hjem. 7

Clarets

Nick Pope – blev ikke testet nok i første halvleg, men blev muligvis testet for meget i anden! Forkert fod til udligningen og var en smule naiv i at løbe ud af mål i opbygningen til den fjerde. 2

Matthew Lowton - arbejdsom i første halvleg, men kunne ikke leve med Sane efter pausen, når han nogle gange var skyldig i at se bolden i stedet for at holde sig til sin mand. 3
Kevin Long – gjorde det godt i første halvleg, men hans positionering var meget suspekt i anden, ofte stole på, at andre spillere dækker for ham, når bolden var i hans nærhed. Fanget i at se bold til Agueros anden. 2
Ben Mee - marginalt den bedste af de to midterforsvarere. Lavede blok efter blok i første halvleg og endda i anden, han var normalt den, der satte sin krop på linje, hvor andre ikke gjorde det. 4
Charlie Taylor - solid nok i første halvleg, men skyldig i den ulige dårligt dømte aflevering. City målrettede ikke hans flanke så meget i anden halvleg, selvom han tillod Sterling og Danilo at spille omkring ham ved en eller to lejligheder. 4

Ashley Westwood – ivrig efter at presse i første halvleg og dermed, han efterlod nogle gange huller, som City spillede igennem. Vi så et eksempel på dette i Citys andet mål, da han var så ivrig efter at lukke ned, at han ikke holdt øje med Aguero. Normalt sammensat i boldbesiddelse, men kæmpede for at holde på bolden her på grund af det angreb, han mødte. 3
Jack Cork - fik svirpningen, der førte til Barnes' åbner, men lod også Aguero undslippe hans opmærksomhed til udligningen. Der havde været spørgsmålstegn ved hans kondition, og den tidligere Chelsea-mand faldt dybere, efterhånden som kampen gik, kæmper for at håndtere intensiteten af ​​Citys spil. Taget af på 69 minutter. 3

Johann Berg Gudmunsson – trak lejlighedsvise udbrud af begejstring fra udefans, hver gang han målrettede Zinchenko på pausen i højre side og så livlig ud gennem den første halvleg, leverede et hjørne, der også førte til Barnes' første chance. Blev trukket indenfor i anden halvleg og gav dermed ikke Lowton den nødvendige beskyttelse, og det blev problematisk i optakten til det tredje mål. 4
Jeff Hendrick – en ivrig presser tidligt, ofte op ved siden af ​​Vokes ude af besiddelse. Havde ikke helt energi til at holde det i 90 minutter og løb tør for damp i anden halvleg. 2
Ashley Barnes – en rigtig arbejdshest hele vejen igennem, hurtigere til at miste bolde end Danilo i første halvleg, når han kunne have haft et nærgående tap-in til at gå med sin en-til-en åbner, som han tog med sand bevidsthed. Mere stille i angrebsmæssig forstand i anden halvleg, men beskyttede Taylor godt. 5

Sam Vokes – mobilitet har aldrig været hans stærke side, så hans eneste fordel var hans højde og luftevne. Det faktum, at han også kæmpede for at vinde headers, viser, at han havde en begrænset indflydelse på sagerne. 2

Nahki Wells (på 69) – fik nogle friske ben, men hans holdkammerater så dem sjældent i aktion på grund af den begrænsede besiddelse, de havde. 4
Jonathan Walters (på 75) – viste en iver efter at presse, men uden støtte fra en trættende central midtbane, hans bestræbelse var frugtesløs. 4