Leeds United 1-1 Aston Villa Spillerbedømmelser:Imponerende Chester

Jansson leder i åbningen – dailystar.co.uk

Indskiftede Henri Lansburys strejke i anden halvleg annullerede Pontus Janssons hovedstød i første halvleg, da Leeds United spillede 1-1 mod Aston Villa på Elland Road. Her er vores spillerbedømmelser fra spillet.

Leeds United

Felix Wiedwald – hvert skud blev ramt lige mod ham uden for målet, som det kan være hårdt at give ham for meget skylden for. God fordeling. 5

Luke Ayling – drev nogle gange ind i centrale områder for at hjælpe med at opretholde presset, især tidligt. Selvom han ikke var fremragende, han så aldrig ud til at begå den slags fejl, han gjorde mod Reading, hvilket ville antyde en stabil bedring fra en dårlig form. 6
Liam Cooper – forsvarede solidt og kom tæt på med et hovedstød inden pausen, Så blev endnu et hovedstød udelukket for offside på timemærket. 8
Pontus Jansson - scorede åbningen på 18 minutter efter at være kommet foran Samba og var hærlig i luften. Imidlertid, han gav bolden væk og smuttede i opbygningen til udligningen. 7
Gaetano Berardi – efter de første 15 minutter, han ophævede fuldstændig Snodgrass' angrebstrussel og var først til en masse løse bolde. Giver dog ikke meget bredde - Christiansen ser ud til at kunne lide sine bagspillere til at støtte centrale midtbanespillere, i stedet for at flyve ned langs sidelinjen. 6

Ronaldo Vieira – en al-action præstation i første halvleg, der så ham ofte presse ind i den sidste tredjedel. I modsætning til nogle af hans holdkammerater, hans energi og entusiasme faldt ikke efter pausen. 7
Kalvin Phillips – hentede altid anden bold i første halvleg, men så ud til at forsvinde, da Leeds kom under cosh midtvejs i anden halvleg. Hvis han vil være Premier League-midtbanespiller, han kan ikke bare spille godt, når alle hans holdkammerater er det. 5

Ezgjan Alioski – arbejdede hårdt og holdt bredden til højre i første halvleg, men kæmpede for at påvirke forløbet i den sidste tredjedel. Skulle muligvis have gået på enden af ​​et højresidet kryds lige før timemærket. 3
Samuel Saiz – drev lige ind i lommer af plads, der blev forladt af Hernandez i det første og sent, hvor han forsøgte på egen hånd at lave angreb. Imidlertid, han var også en smule skudsky og matchede ikke altid livlig bevægelse med et slutprodukt. 4
Pablo Hernandez – nogle gode bevægelser ud i brede områder for at skabe plads til andre. Viste nogle fine berøringer og leverede et fremragende venstresidet hjørne til åbningen. Leeds savnede sin ro i besiddelse, da han gik af lige før pausen. 7

Caleb Ekuban – havde altid slået af Samba nede på venstre kanal, som vi så i opbygningen til åbneren, men hans sidste bold og beslutningstagning var blandet. Tilbød ikke nok i anden halvleg til at fortjene en positiv scoring. 4

Kemar Roofe (på 42) – Hutton ville have været mere bange for en direkte kantspiller, men det er ikke Roofes spil. 3
Hadi Sacko (på 83)
Jay-Roy Grot (på 90+4)

Aston Villa

Sam Johnstone - lukkede fra sit eneste skud på mål og kunne have været modigere til at komme til hjørnespark, i stedet for at blive på hans linje.

Alan Hutton – et eller to kraftfulde løb ned til højre, selvom en udbrudspas nåede Adomah gennem held mere end dømmekraft. Har aldrig været den mest begavede fodboldspiller i verden, men hans lidenskab kan have været en faktor bag vendingen i anden halvleg. 6
Chris Samba - så altid sårbar ud over for Ekubans tempo, da Hutton blev fanget på banen. Nød ikke at blive trukket ud i store områder, men blev mere komfortabel efter pausen. 5
James Chester – reddede Samba ved mere end én lejlighed og havde kapacitet til at komme ud af trange områder gennem sin ro. En del af grunden til, at Villa ikke var ude af syne efter time-mærket. 9
Neil Taylor – et ukarakteristisk modigt løb i første halvleg skabte en udbrudsmulighed for Davis, men han holdt sig generelt tæt på Chester for at nægte plads bagved. 6

Glenn Whelan – dækkede alle baser i den defensive tredje og stillede en række stærke udfordringer ind. Sideløbende med Chester, han var en af ​​de få spillere, der holdt dem sammen, mens de var under cosh. 7
Conor Hourihane - mere teknisk begavet end han viste og så lidt ud af tempoet. Det er ikke den største indikation af hans præstation, at Villa ikke spillede godt, før han forlod banen. 3

Robert Snodgrass – nogle gode bevægelser tidligt, men hans involvering i angrebsmæssig forstand blev reduceret, da Leeds tog kontrollen. Har altid kigget op efter skrotet, nogle gange for meget. 4
Josh Onomah - forsøgte ikke en eneste dribling i 65 minutter på banen. For at Villa skal have en chance for at komme videre, de havde brug for ham til at bære bolden op på banen. 3
Albert Adomah - det virker tvivlsomt, at en spiller, der har scoret fem mål i sine seneste tre, normalt var tættere på sin egen kasse end modstanderens. Han afviste Alioskis trussel og gjorde ikke den defensive side af tingene dårligt, men han er i stand til så meget mere. 3

Keinan Davis – han har ikke Kodjias individuelle evne til at løbe med bolden i tempo og forsøge at score mål på egen hånd, hvilket gjorde det svært for en uselvisk angriber som ham i denne type spil. Fordi midtbanen ofte var så langt væk fra ham, han kunne ikke holde bolden oppe for andre, som han normalt gør det godt. 2

Jack Grealish (på 65) – tilføjede noget energi og hensigt til Villas spil og slap igennem bolden til udligningen. 8
Henri Lansbury (på 65) – tog sit mål fremragende. Han og Grealish har måske lige spillet sig ind i næste uges startopstilling. 9