Wigan 0-1 Sheffield Wednesday Spillerbedømmelser:midterforsvarene imponerer

Wallace net vinder – mirror.co.uk

I en cagey affære i West Lancashire, godt forsvar fra Sheffield Wednesday og et slag fra første halvleg fra Ross Wallace gav dem en 1-0-sejr over Wigan. Men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Wigan Athletic

Jakob Haugaard – havde intet at gøre på nogen af ​​siderne af Wallaces mål lige før halvleg, som han måske havde gjort det bedre med. 4

Callum Connolly - nogle gode fremadgående løb i første halvleg og fik en udligning kontroversielt dømt offside. En smule letvægts. 6
Dan Burn - et fantastisk stykke defensivt arbejde for at stoppe Sassos løb. Befalende hele vejen igennem. 9
Jake Buxton – indkasserede to billige hjørnespark, der gav onsdag lidt opmuntring lige før deres mål. Ellers et robust display. 7
Stephen Warnock – manglede tempoet på 35 til at give en angrebstrussel med begrænset afleveringsevne. Ikke testet så meget defensivt men sat i et skift. 5

David Perkins - forsøgte at arbejde hårdere, end hans krop til tider tillod ham. Teknisk begrænset og kæmpede for at lukke Reach og Pudil ude i de sidste faser af første halvleg. 3
Max Power – stille første halvleg. Blev mere involveret i anden halvleg, uden at producere for meget. 4
Shaun MacDonald – kæmpede hårdt og gjorde noget godt dækkende arbejde, men gav bolden væk for billigt. 5
Sam Morsy - hans ro og boldbehold i den modsatte halvdel var nøglen til Wigans kontrollerede første 35 minutter. Pressede til tider længere op i banen end Grigg og fremtvang en redning fra Haugaard tidligt i anden halvleg. 7
Michael Jacobs – arbejdede hårdt og tvang Hunt både i dårlig fordeling og baglæns på banen. Sæt nogle gode krydser, inklusive en til Weirs header. 6

Will Grigg – uskyldig arbejdshastighed, men fik lidt støtte og manglede tempo eller kraft til at kompensere. 4

Omar Bogle (på 67) - så ud til at strække onsdagens forsvar mere end Grigg. Hvis Wigan spiller flere skarpe bolde bagud for Bogle, end de gjorde i aften, han kunne yde et stort bidrag. 7
James Weir (på 67) – tilføjede rå energi og pressede højt op på banen. Hovedet over fra Jakobs kors. 7

Sheffield onsdag

Keiren Westwood – uprøvet, bar en redning fra Morsy tidligt i anden halvleg, hvor han krævede behandling. Hovede ofte bolden, ikke en taktik, der spillede til Rhodos og Forestieris styrker. 6

Jack Hunt – kom ikke op på banen og gav bolden væk under mindre pres. 3
Vincent Sasso – angreb mere end Hunt. Indledte onsdagens første truende øjeblik med et plyndrende løb ind i feltet og trådte ofte ind i den modsatte halvdel. Ved en eller to lejligheder, hvor han gav bolden væk, han holdt sin stilling godt og afbøjede faren. 8
Glenn Loovens - der var et øjeblik, hvor han kunne have gjort mere for at stoppe Morsys løb og skud fra nært hold. Ellers magtfulde hele vejen igennem. 8
Daniel Pudil – satte et eller to ordentlige indlæg ind i de sidste faser af første halvleg. Kunne forsvare med mere flid, men eventuelle svagheder blev sjældent afsløret. 5

Ross Wallace - spillede Sasso ind i feltet og låste sig fast på Rhodes' flick-on til målet. Bortset fra den 15 minutters periode før pausen, han var i periferien af ​​leg. 4
Barry Bannan – stille første halve time voksede så langsomt ind i spillet, orkestrerende spil til venstre. En anstændig anden halvleg, men fortjente ikke man-of-the-match over fire stærke midterforsvarere. 6
David Jones – dårlig aflevering og nogle overilte udfordringer, hvilket han var heldig ikke at blive straffet for af dommeren. Hutchinson burde genvinde sin plads på dette bevis. 4
Adam Reach - onsdagens livligste angrebsspiller i første halvleg og hans spil nede til venstre var nøglen til deres bedste trylleformidling. Reachs slutprodukt var blandet, skyder godt over efter McManamans pause i anden halvleg. 5

Jordan Rhodes – i det meste af første halvleg, han blev mobbet af Buxton og formåede ikke at kontrollere lange bolde. Selvom, han svirrede på Sassos diagonale aflevering til Wallaces mål. 4
Fernando Forestieri – anonym hele vejen igennem. Westwoods største test kom, da Fessie gav bolden væk til Morsy i et farligt område. En dårlig kamp i en dårlig sæson. 2

Callum McManaman (på 56) – et anstændigt løb, før han lagde bolden fra Reachs skud. Andre positive ting... han var man-of-the-match i en FA Cup-finale, ved du ikke. 5
Almen Abdi (på 81)
Jose Semedo (på 90+1)

[Wigan 0-1 Sheffield Wednesday Spillerbedømmelser:midterforsvarene imponerer: https://da.sportsfitness.win/Sport/fodbold/1003039331.html ]