Crewe 5-0 Grimsby:Otte ting, vi har lært

Dagnall fyrer hjem – skysports.com

Første halvleg fra George Cooper og Chris Dagnall, sammen med et sent mål fra Callum Cooke så Crewe Alexandra registrere en 5-0-nedrivning af Grimsby Town. Men hvad har vi lært af spillet?

Artells dristige påstand bekræftede

Forud for kampen, Crewe-chef David Artell hævdede, at hans hold havde bedre tekniske spillere end Grimsbys. selvom de var 11 point bagud på det tidspunkt. Hans tilsyneladende tvivlsomme kommentarer stemte i lørdags, med Jernbanemændene langt dygtigere i den sidste tredjedel.

Grimsbys højre flanke afsløret

Den smarte bevægelse af angriberne Chris Dagnall og Jordan Bowery tvang Grimsbys midtbanespillere til at overbelaste venstresiden. Crewe skiftede derefter skarpt spil, og dette så George Cooper vinde acres af plads på den anden flanke, bag Grimsbys avancerede højreback, Ben Davies. Gavin Gunnings gæstende tremandsforsvar, Danny Collins og Shaun Pearson var ofte for langsomme til at lukke ned. Cooper udnyttede, forbi James McKeown fra en snæver vinkel efter godt arbejde fra Cooke.

Crewes første halvleg byge

Crewe tog kontrollen efter det andet mål, da Dagnall smadrede hjem fra tæt hold. før han blev slået ned og Cooper suverænt omsatte frisparket. Duoen var igen involveret for fjerde, da Dagnall snuppede sin anden, efter at Bowery snuppede på Coopers levering. Hver gang Jernbanemændene kom frem, de så ud som en trussel.

Grimsbys bedre besværgelser

Mellem Crewes første og anden første halvlegs mål - og i 15 minutter i starten af ​​anden halvleg - havde Grimsby perioder af prominens. I de perioder vandt de flere andenbolde og beholdt bedre boldbesiddelse. Jamey Osborne var lejlighedsvis en lysende gnist, og hans to langskud repræsenterede Towns bedste indsats i første halvleg, før Awasi Asante spildte to gode chancer i anden halvleg inden for 30 sekunder. Asante og Sam Jones plagede midterforsvarene George Ray og Ben Nugent mere end de spillere, de erstattede, Adi Yusuff og Callum Dyson, havde gjort i første halvleg. Tom Bolarinwa, der ankom midt i spillet, havde ikke et slutprodukt, men så i det mindste livlig ud og jagtede bolden, hvilket er mere end man kan sige om andre.

Grimsby må være mere skarp

Da Crewe fik kontrol over midtbanen, de angreb den sidste tredjedel uden frygt. Da Grimsby gjorde det, de var for langsomme til at få bolden ud ved siden af, krydse det eller skyde og havde de været mere opportunistiske i gode områder, de kunne have snuppet et mål eller to. Det faktum, at holdets kontrol i anden halvleg kun varede 15 minutter, skal ikke bebrejdes de tilføjede angribere, men i stedet på midtbanen, der ikke støttede deres pres.

Hollands var stille og roligt effektiv

Grimsbys manglende produktivitet under deres bedre perioder skyldes meget Danny Hollands bidrag, som ryddeligt patruljerede sager på midtbanen. Den tidligere Chelsea-elev var disciplineret hele vejen igennem og udfyldte eventuelle huller foran forsvaret, noget de besøgende manglede.

Ainley skinner

Indskiftede Callum Ainley tog chancen for at skinne fra bænken, vinde frispark, hele tiden tager forsvarere. Grimsby-fans havde humoren til at synge '0-0 i anden halvleg', men selv den tvivlsomme bedrift ville blive taget fra dem. Efter Ainleys raid af Collins i det 87. minut, fløjspilleren væltede frem og trak bolden tilbage, så Cooke kunne skyde en femte til Alex.

Bignot taler med utilfredse fans

Efter slutfløjt, Grimsby-manager Marcus Bignot tog sin holdsnak på banen som en måde at få sine spillere til at føle de besøgende fans vrede. Derefter undskyldte han dem for holdets præstationer og lovede at løse problemerne i næste kamp, som kommer mod mansfield Town i form. På dagens beviser, at hævde 13. pladsen Mariners for at have et bedre hold end syvendepladsen Stags ville være en positiv start.