Birmingham 2-1 Bristol City:Robins uheldig

Pakke i besiddelse – bcfc.co.uk

Birmingham City hentede deres første tre point i sæsonen takket være en lidt tilfældig 2-1-sejr over Bristol City. Her er vores fem samtalepunkter fra spillet.

Robins glatte fodbold

Bristol Citys afleveringer og bevægelser i første halvleg var fremragende. Marlon Pack kørte showet med sin uovertrufne fornemmelse for, hvornår han skal spille bolden kort, og hvornår den skal spilles bagved. Hans midtbanepartner, Korey Smith, sørgede for enkelhed og balance, mens midterforsvarene Bailey Wright og Jens Hegeler holdt deres positioner godt. De brede mænd, Josh Brownhill og Jamie Paterson, skæres inde for at opretholde presset i centrale områder og sikre, at Robins altid hentede andenbolde. Den offensive midtbanespiller Bobby Reid fandt en masse gode positioner bag Birminghams midtbane og åbnede scoringen fra tæt hold inde i det første minut.

Birminghams midtbanehuller

Nogle stillede spørgsmålstegn ved Birminghams ønske i den første halvleg, men måske var deres problemer mere at gøre med mangel på taktisk bevidsthed. Midtbanespillerne Cheikh N'Doye og Craig Gardner pressede individuelt og sporadisk, gør det nemmere for deres modstandere at spille ind i den sidste tredjedel. Som følge af en manglende presse længere op på banen, spillere var tilbageholdende med at lukke ned i den defensive tredje af frygt. Robins havde derfor masser af uimodsagte chancer for at skyde og angriberen Famara Diedhou, deres rekordunderskrivelse, blev ofte forpurret af sidste grøftblokke fra den kejserlige Michael Morrison.

Subs nøglen

Meget af ovenstående ændrede sig i anden halvleg, efter at Harry Redknapp bragte Paul Robinson og Maikel Kieftenbeld i pausen. Birmingham så stærkere ud for at have tre centrale midtbanespillere, som alle havde tilladelse til at presse ud over halvvejslinjen, vel vidende, at der var dækning bag dem. Kieftenbelds vedholdenhed betød, at Pack havde langt mindre tid på bolden, end han havde i første halvleg og dermed, Bristol City mistede deres tidligere rytme.

Sen dramatik

Jacques Maghoma, en af ​​de få, der viste lynglimt i første halvleg, producerede et matchvindende øjeblik på 74 minutter. Han skar inde fra venstre, slog to forsvarsspillere, før han borede bolden ned i nederste højre hjørne. Syv minutter senere, Kieftenbeld blev sendt ud for sin sene udfordring, betyder en ryg-til-væggen finale. Gardner blokerede Diedhous indsats, mens Reid slog ydersiden af ​​stolpen med et minuts normal tid tilbage, men Blues hang på.

Sammenfattende

Bristol City fortjente mindst et point for deres dominans i første halvleg. De kom stadig tæt på nogle gange i anden halvleg, selvom de fandt livet sværere. Redknapp skal krediteres for hans inspirerede halvtidsholdsnak og udskiftninger, der fik Blues til at blive mere organiseret, men han vil se masser af plads til forbedring.