Wigan mod Bristol City:Kampen om mål

Tomlin har set bedre dage

Hvordan Bristol City ikke slog Burton Albion i lørdags er nogens gæt.

Lee Tomlins volley ramte overliggeren i en hurtig start, før Joe Bryans skud blev fumlet rundt om stolpen af ​​Burton-målmanden. Lee Tomlin bragede et straffespark i anden halvleg over overliggeren, og selvom Aaron Wilbrahams hovedstød fandt nettet, det var udelukket at skubbe. sent, en kamp i Brewers goalmouth bragte tre mållinje clearances.

Lloyd Dyer skulle have scoret fra et åbent mål for Burton, men Bristol City dominerede statistikken over boldbesiddelse, skud på eller uden for mål og skabte chancer. Wigan formåede heller ikke at score mod en nedrykningsrival i sidste uge, tabte 1-0 til Blackburn. Problemet for Latics var ikke så meget dårlig afslutning som mangel på kreativitet og angrebsbestræbelser. Midtbanespillere stod ikke frem for at støtte Omar Bogle, eller ham og Will Grigg, da sidstnævnte kom på banen.

Vi så en forbedring i første halvleg af 1-0-sejren i Birmingham, hvilket så dem skabe mere. De forsvarede deres føring solidt i anden halvleg takket være fine præstationer fra midterforsvarene Jake Buxton og Dan Burn, der begge var involveret i sejrsmålet.

For at fortsætte dette løb dog  West Lancashire-siden skal til tider være mere positiv. De har kun scoret tre mål i deres seneste seks kampe - deres højest placerede modstandere på det tidspunkt var Preston. Bogle og den kreative midtbanespiller Sam Morsy gjorde rimelige indvirkninger, da de først kom ind i holdet i januar, men de har brug for fremadskridende løbere omkring dem. Bristol City ser ud til at skabe chancer, især i første halvdel af kampene. Imidlertid, deres problem har været en kombination af dårlig kondition i de sidste stadier af kampene og skrøbeligheder i begge kasser. Midterforsvarer Aden Flint har kæmpet for at komme op på Championship-niveau i løbet af de sidste 18 måneder, men han er den eneste spiller, der regelmæssigt spiller på et hold i konstant forandring.

Bristol City er den mere kreative side men forbliver ødsel foran mål og har kapaciteten til at implodere når som helst, mens Wigan kan holde rent, men ikke udgør en trussel nok. Begge hold skal løse disse store svagheder, hvis de skal slå ned.