Millwall 0-0 Scunthorpe:flere spørgsmål stillet end besvaret

Morison og Wallace slås – skysports.com

Millwall havde de længere perioder af pres i deres League One Play-Off semifinale første kamp med Scunthorpe, men ingen af ​​siderne kunne bryde dødvandet. Her er syv nøglepunkter fra torsdagens skrappe sammenstød i Den.

Millwalls første halvlegs pres

Så snart Millwall vandt bolden, de ville lede efter målmanden Steve Morison, spil direkte og skub numre frem. Shaun Williams viste klasse på midtbanen, højre fløj Jed Wallace lagde nogle gode bolde ind i feltet fra dyb, mens venstre fløj Shane Ferguson udgjorde en trussel fra dødbolde.

Scunthorpes sidste forsvar

Den eneste grund til, at disse Millwall-leverancer ikke resulterede i klare chancer, var, at Scunthorpe forsvarede deres område godt. Midterforsvarene Murray Wallace og David Mirfin fik altid bolden klar, mens højreback Jordan Clarke lavede tre afgørende indgreb i sin seks-yard boks.

Morison og Gregorys arbejdshastighed

Den første halvleg af Scunthorpes forsvar krævede til tider at give hjørnespark væk eller afgive territorium. Meget af det var ned til arbejdshastigheden for Morison og hans strejkepartner, Lee Gregory, som tvang forsvaret til desperate handlinger, lader Millwalls midtbane komme længere op på banen. Gregory havde kampens bedste chance i 26 minutter, da Neal Bishop smuttede og Wallace spillede ham igennem, men den tidligere Halifax-angriber blev nægtet en-mod-en af ​​Joe Anyon.

Scunthorpes stille angribere

Paddy Madden og Ivan Toney leverede ikke Morisons og Gregorys kvaliteter i første halvleg. Bortset fra Dawson dog, Scunthorpes midtbane viste ikke lyst til at komme længere op på banen, da chancerne for at gøre det opstod.

Millwall skal skyde mere

Millwalls direkte, højoktan fodbold hjalp dem med at lægge pres i det meste af den første time, men den energi stilen kræver, dikterer, at den ikke kan holdes i 90 minutter. Mens løverne var på toppen, de kunne have genkendt luftstyrken af ​​modstanderens forsvar og snarere end krydse, få et skud på afstand. At Neil Harris' side kun havde syv skud, i en kamp hvor deres modstandere ikke viste angrebsambitioner, tyder på, at spillerne skal trykke på aftrækkeren oftere.

Scunthorpe langsom på subs

Da Millwalls pres aftog i den sidste halve time, Scunthorpes position stabiliserede sig, men gæsterne kunne have udnyttet yderligere med endnu en udskiftning. Selvom de mangler fysisk til at udføre et defensivt arbejde, Duane Holmes sørger for tempo og kunne have været et brugbart våben fra bænken mod et trættende forsvar. Graham Alexander dog foretog ikke en udskiftning før i det 90. minut, da Dawson måtte komme afsted på grund af et utilsigtet stempel på hans arm fra Tony Craig. Manageren favoriserede spillere, der holdt fast i opgaven, snarere end dem, der kunne have forlænget opgavens succes.