Chelsea 4-3 Watford-spillervurderinger:underordnede skinner

Terry fejrer åbningen – metro.co.uk

Chelsea afsluttede deres første kamp, ​​siden de blev kåret til mestre med en dramatisk 4-3-sejr over 16. placeret Watford – men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Chelsea

Asmir Begovic - Dårlig fordeling og hans modstandere truede ikke med den regelmæssighed, deres tre mål kunne antyde. Courtois' plads er sikker på dette bevis. 2

Kurt Zouma – går for hurtigt ind i udfordringer, som vi så til Janmaats mål. 3
John Terry - et eventyrøjeblik, der viser et glimt af, hvorfor han nu har scoret i 17 lige Chelsea-sæsoner. Hans forsvar for den første udligning viser dog, hvorfor dette bliver hans sidste. 4
Nathan Aké - bar bolden godt ud i første halvleg og havde en hånd i Batshuayis mål. Udviste naivitet til Watfords andet mål dog ved at lade Janmaat skyde på sin stærkere fod. 4

Cesar Azpilicueta – tog sit mål godt, men tilbyder ikke nok tempo og bredde til at spille en wingback-rolle regelmæssigt. 4
N'Golo Kanté – manglede i perioder, men spillede en eller to fremragende fremadrettede afleveringer og kom til live i de sidste 10 minutter, stjæle bolden i spidsen op til vinderen. 6
Nathaniel Chalobah - kom i en blanding med Terry til Watfords første udligning i en langsom start. Forbedret fra da af med nogle lyse løb, men ejede midtbanen længe nok til at overbevise. 5
Kenedy - kunne ikke komme ind i spillet. Hans snævre vinklede skud vandt hjørnet, der førte til det andet mål, men det var ingen overraskelse, at han blev taget ud. 4

Willian - Chelseas mest konsekvente spiller. Livlig hele vejen igennem og uheldig ikke at score. 9
Eden Hazard – Kom altid i gode positioner og forbedrede sig som første halvleg gik. Ofte beskidte som sædvanligt. 8
Michy Batshuayi – energisk og på det rigtige sted til sit mål, endnu manglede de hold-up-egenskaber til at etablere sig som en potentiel Costa-erstatning. Lidt grådig i den sidste tredjedel. 6

Ola Aina (på 75) – så lys ud og så sit skud fra lang afstand holdt af Gomes. 6
Cesc Fàbregas (på 79) – ændrede spillet med sin vidunderlige langdistancepasning og sin placerede vinder i det 88. minut. 9
Pedro (på 84) – tilføjede lidt tempo i pausen i de afsluttende øjeblikke. 6

Watford

Heurelho Gomes - kunne have gjort det bedre med Terrys åbner, men gjorde nogle ordentlige stop i anden halvleg. 5

Adrian Mariappa – gjorde det godt i første halvleg, men havde svært ved at håndtere Chelseas udbrud efter pausen. 4
Sebastian Prödl – konkurrerede godt i store dele af spillet, i det mindste i åbent spil, forud for hans afskedigelse på skadestiden. 4
Jose Holebas – alt for udslæt, både i forhold til udfordringer og generel positionering. En midterforsvarer, der angreb med en wing-backs frihed, efterlader huller, som Chelsea truede med at udnytte. 2

Nordin Amrabat - når han er bedst, kan han terrorisere en back med sit tempo og kraft, men vi så intet af det. Måske er hans selvtillid blevet påvirket af skader, men han så ukarakteristisk tøvende ud. 3
Tom Cleverley – pressede Zouma effektivt i første halvleg og arbejdede hårdt hele aftenen, satte et fremragende indlæg ind for Okakas udligner. 6
Valon Behrami - kontrollerede sagen tidligt, men havde svært ved at håndtere tempoet i nogle af Chelseas angreb i anden halvleg. Skød bredt fra rækkevidde, mens Watford var lige. 5
Abdoulaye Doucouré – viste sin tilstedeværelse på midtbanen og havde altid tid på bolden. Kunne have bestået med en smule mere ambition. 6
Daryl Janmaat - nødvendig for at dække Holebas' løb mere kloge, men det kræver noget særligt at forvirre flere Chelsea-spillere på vej mod et solomål. 5

Etienne Capoue – viste god opportunisme for sit mål, men mangler noget af det tempo, der kræves for at spille som anden angriber. 5
Mbaye Niang - hans tendens til at drive ud i store områder betød, at Watford ikke havde et fokuspunkt. Bør bruges såvel som hovedangriber, i stedet for en. 4

Stefano Okaka (på 71) – så ud som en trussel, så snart han kom ind. En smart afslutning belønningen for ham at blive i målscorende positioner. 9
Troy Deeney (på 90+1) – det faktum, at Okaka kom foran ham, kan afsløre lidt om hans fremtid. Booket efter en unødvendig strid med italieneren i overtalelsestid. N/A