Sheff Utd 1-4 Leicester Spillervurderinger:Ulloa undervurderet?

Slimani fejrer – leicestermercury.co.uk

En klinisk opvisning i anden halvleg så Leicester City gå ind i tredje runde af League Cuppen med en 4-1-sejr på Sheffield United. Hvordan vurderede spillerne på begge hold? Her er vores dom.

Sheffield United

Jake Eastwood – stod kun over for ét skud på mål i første halvleg. Lavede en god redning fra Gray, men det var midtvejs i en 15-minutters diskantsalve i anden halvleg fra Foxes. 4

George Baldock - lavede nogle ordentlige angrebsløb, men hans mangel på defensiv bevidsthed var et problem. Det gik ustraffet i første halvleg på grund af Leicesters sløsede skyderi, men han blev snart tvunget til at betale for ikke at lære sine lektier. 3
Keiron Freeman – lavede nogle gode overlappende løb, kombineret med Baldock, som om han var en anden højre wing-back. Måske gjorde dette Wilders mænd sårbare over for udbrud. 4
Jake Wright - blokerede Kings skud i en solid første halvleg, men led hurtigt af mangel på midtbanebeskyttelse. 3
Jack O'Connell - fejlplacerede en eller to afleveringer i første halvleg og kæmpede senere for at følge med tempoet i kampene. Måske mere velegnet til kontrollerede præstationer, hvor han har mere tid på bolden, som vi så mod Barnsley. 4
Daniel Lafferty - hans fremadskridende strejftog var nøglen til Sheffield Uniteds bedre træk i første halvleg, men han var ikke i stand til at påtvinge sig på samme måde efter pausen. 4

Samir Carruthers – i første halvleg, han veg ikke tilbage for udfordringer og havde en anstændig pop fra rækkevidde. Spillet gik forbi ham efter pausen, imidlertid. 4
John Lundstram – ude af stand til at styre spil på sin sædvanlige måde, dels på grund af konkurrencens karakter. John Fleck burde bevare sin plads på dette bevis. 3
David Brooks – viste energi og ungdommelig overflod, hjalp med at sætte gang i en semi-fightback i de sidste 10 minutter. Kunne gøre med at forbedre sin teknik lidt, selvom. 6

Caolan Lavery – scorede trøstemålet, selvom det kan diskuteres, om han havde tænkt sig at skyde. Indtil da kunne han ikke helt komme ind i spillet, ikke hjulpet af hans manglende tempo og kraft. 3
Ched Evans - holdt ikke på bolden længe nok til at tillade midtbanespillerne at komme tæt på ham. Han snuppede den ene chance, han fik i første halvleg. 3

Billy Sharp (på 62) – hans overivrige pres, da han først kom ind, var ikke i harmoni med hans holdkammerater, og Leicester udnyttede de resulterende huller til deres anden. 4
Chris Basham (på 68) – havde en hård tid, en Franco Baresi-agtig løb til side. 4
Paul Coutts (på 68) – åbnede tingene op for Sheffield United med sin smarte bevægelse og skarpe afleveringer. 6

Leicester City

Ben Hamer - mange skud var lige mod ham. Ironisk, målet og den mest prøvende indsats, han mødte, var ikke beregnet til at være et skud. Han vil være skuffet over ikke at holde nollen. 5

Daniel Amartey - kæmpede for at lukke Sheffield Uniteds venstresidede trussel ude i første halvleg, men så mere solid ud i anden, da hans bortgang også blev bedre. 6
Harry Maguire - en typisk sammensat forestilling fra midterforsvareren efter hans tilbagevenden til sit moderland. Fik den modtagelse, han fortjente, da han tog af sted. 8
Christian Fuchs – tilpassede sig problemfrit til midterforsvarsrollen og klarede sig godt mod Evans i den første time. 7
Ben Chilwell – nogle lungesprængende løb så ham ved forskellige lejligheder rykke ind i den sidste tredjedel. Der var dog tegn på, at hans defensive ufuldkommenheder forbliver og kunne gennemgå nærmere undersøgelse mod modstand af højere kvalitet. 5

Ahmed Musa – i første halvleg lavede han nogle gode løb takket være sit tempo, men de blev næsten altid svigtet af hans dårlige første berøring. Han tabte dog ikke modet og fortjente sit mål i slutningen af ​​en forbedret anden halvleg. 6
Wilfred Ndidi – gjorde det godt i at holde låget på midtbanen i det meste af kampen, på trods af mellemrummet mellem de forreste fire og de bagerste fire. Hans hurtige lukning var med til at skævvride Sheffield Uniteds sidste bold, og det er måske ikke en fuldstændig tilfældighed, at Leicester kom under pres, efter han forlod banen. 8
Andy King – blev kort forbigået i en periode midtvejs i første halvleg, men forbedrede sig støt og spillede en fremragende aflevering bagud for at Slimani kunne score det andet mål. 7
Demarai Gray – så altid efter at komme tæt på andre angribere og komme mellem linjerne med sine lyse løb. Hans slutprodukt var begrænset i første halvleg, men han rykkede hurtigt et gear i den henseende. 8

Islam Slimani - faldt ind på midtbanen til tider og kædede spillet godt sammen. Scorede Leicesters andet og kunne have snuppet et hattrick uden offsideflaget. 9
Leonardo Ulloa - får ikke nok kredit for sin præstation i anden halvleg. Spillede en Crossfield-pas til Gray's åbner, vandt derefter luftbolden, der tillod King at spille i Slimani og var der og lavede lokkeløb for de sidste to mål. En undervurderet skærm. 8

Nampalys Mendy (på 77) - så en smule rusten ud - hans ankomst kunne have haft noget at gøre med hjemmeholdets sene rally. 4
Josh Knight (på 81) – producerede en fremragende blokering i de afsluttende faser, der nægtede Blades et skud på mål. 6