Cheltenham Town 2-2 Mansfield Town Six Things:Walker dobbelt redder Stags

Neal Bishop forsøger at stoppe Jacob Maddox – @ctfcofficial

Tyler Walkers udjævner til skadestid reddede en 2-2 uafgjort for Mansfield Town i Cheltenham Town, som skal vente endnu længere på deres første hjemmesejr i kampagnen. Her er vores spillerbedømmelser fra spillet.

Hjorte stærk start

Mansfield så ud til at vise den overlegne kvalitet tidligt, og de tog føringen allerede i det syvende minut. Mal Benning, som uden tvivl har været en af ​​de bedste venstrebacks i League Two i løbet af de sidste fire år, leverede et fersken af ​​et kryds fra dybet:Tyler Walker fik det bedste ud af det med et instinktivt blik ind i det fjerneste hjørne. Det mål antydede potentielt en dominerende præstation fra David Flitcrofts side, så Cheltenham-fans kan modtage stor opmuntring fra deres sides ekstremt livlige respons.

Forsvarere i offensiven

Cheltenhams spilleplan i åbent spil var lange bolde til Luke Varney, hvis vilje til at duellere aggressivt med Matt Preston og andre skabte ekstra plads til den silkebløde Jacob Maddox og den atletiske Ryan Broom. Selvom, det var forsvarsspillere, der lavede den sigende berøring:efter det imponerende Chris Husseys hjørne, Chris Clements satte Ben Tozer op til at fyre hjem. Tozer, en midtbanespiller af fag, var blevet indsat midt i et tremands forsvar, men han gjorde lige så stor indflydelse i modstanderens straffesparksfelt som hans eget. Den tidligere Newport-mand blev udbyder sidst i første halvleg, krydsede for den luftmæssigt dominerende Will Boyle for at heade Robins i spidsen.

Robins løser

Når man forsvarer en føring i anden halvleg, især en et-måls føring mod dyrt samlet modstand, mange League Two-hold ville have holdt 11 mand i deres defensive tredjeplads og inviteret til pres. I stedet, hvad Cheltenham gjorde meget godt var at lukke Mansfield ned selv i dybe områder, for at gøre det så svært for dem som muligt at få deres leverancer i kassen. Hver spiller spillede deres rolle i et system, der stort set var meget vellykket, da Mansfield næsten ikke skabte chancer i anden periode og ikke ramte målet mere end to gange.

Walker leverer hjertesorgen

Nottingham Forest-udlåneren var ikke specielt iøjnefaldende i åbent spil; i store dele af konkurrencen blev han med succes drevet ud i store områder. Imidlertid, en spiller, der har vist lovende på mesterskabsniveau så sent som i sidste sæson, ville altid have kvaliteten til at sætte et sigende præg på spillet. Det viste sig i det tredje minut af pausetiden, da han tappede hjem fra tæt hold.

Middelmådig Mansfield

Uafgjort betyder, at Mansfield Town stadig kun har tabt én gang i denne sæson, og de forbliver ubesejrede på udebane, men deres rekord på 10 uafgjorte ud af 16 er næppe en at stræbe efter - især med på papiret en af ​​divisionens stærkeste trupper. David Flitcroft, der har vundet oprykning fra dette niveau med Bury, er tydeligvis en passioneret leder, men hans hold manglede ro i besiddelse og til tider tillid til deres spilleplan. Af den grund, John og Carolyn Radford ville være berettiget til at stille spørgsmålstegn ved, om de får nok penge for pengene.

Et lille skridt fremad for Cheltenham

Walkers mål betyder også, at Cheltenham endnu ikke har vundet hjemme - og endnu ikke har vundet i ligaen under Michael Duffs vejledning. Det er to store psykologiske forhindringer og i begge forstand, at holde ud i to minutter ekstra ville have givet et tiltrængt skud for armen. Med hensyn til spilleplanen, der var en helvedes masse, som Michael Duff og hans trænerteam fik ret i, og præstationen var uden tvivl en af ​​en side, der har fuld støtte til deres manager. Gentag denne præstation mod hold, der ikke har en afslutter på mesterskabsniveau, og resultaterne bør forbedres.