Coventry City 0-1 Mansfield Town Six Things:MacDonald-forbløffende vinder den

Conrad kommanderer på Cov – coventrytelegraph.net

Mansfield Town rykkede inden for to point fra League Two-play-off-pladserne, efter Alex MacDonalds imponerende sene strejke hjalp dem til en 1-0-sejr over oprykningskonkurrenterne Coventry City. Her er seks ting fra spillet.

McNultys tidlige bevægelse

Coventry startede lyst, med Marc McNulty at komme ind i gode områder i hullerne mellem Mansfields forsvarsspillere, hans smarte bevægelse, der tillod værterne i den sidste tredjedel. Mansfield havde brug for den imponerende Conrad Logan for at holde dem i det:målmanden reddede fra Jordan Ponticelli 10 minutter efter Liam Kellys hjørnespark.

Forsigtig Kelly og defensive Doyle

Den åbningstid kom, da Ryan Haynes kom ind i den modsatte halvdel for at strække spillet og skabe plads til Jodi Jones, som så tidligt lys ud, mens Kelly og Michael Doyle kom hurtigt til andenbolde. Paul Anderson fordoblede dog hurtigt med White på Haynes og Jones, ophæver hjemmeholdets trussel. Ligeligt, Kelly og Doyle faldt hurtigt ind i dybere positioner, og begge tendenser faldt sammen med en forbedring fra Mansfield. CJ Hamilton slap væk fra Grimmer efter 20 minutter og trak bolden tilbage for Paul Anderson, der skød direkte mod Lee Burge i en periode med pres.

Coventrys dårlige aflevering

Begge hold var hurtige til at genvinde deres defensive form i overgangsfaserne, hvilket bidrog til et tæt spil. Sky Blues hjalp dog ikke sig selv, for når Jones først fik mindre plads på begge flanker, deres eneste plan var høje bolde, på trods af at have to angribere, der ikke kunne beskrives som målmænd. Peter Vincenti var den eneste luftkompetente angrebsspiller, da McNulty og Ponticelli kæmpede, da de blev bedt om at kæmpe fysisk med Bennett og Diamond, der voksede i tillid til Stags.

MacDonalds forbløffende

Mansfield havde set den mere sandsynlige side for at finde en vinder i anden halvleg. Danny Roses appeller om en 64 minutters straf blev afvist, så fem minutter senere, hans makker Kane Hemmings krøllede bredt efter MacDonalds frispark havde ramt muren. MacDonald ville dog have sit øjeblik, kører fremad på 84 minutter for at slå et vidunderligt 25-yards slag i hjørnet, efterlader Burge uden chance og udebanefans i delirium.

Coventry skal åbne op

Mark Robins kan lide, at hans sider holder deres eget hus i orden og støt tager kontrol over spil, som ofte har virket i denne sæson. Imidlertid, dagens blank betyder, at intet League Two-hold har undladt at score oftere end Coventry. Midlanders forsvarede godt, men det gør dem ikke immune over for lejlighedsvis oppositionens vidunder-angreb, som ingen defensiv masterclass kan lovgive om. Det har stadig været en god start for Robins' mænd. men for at blive forfremmet denne sæson, de skal aflevere bolden bedre på midtbanen, tilføje en fysisk tilstedeværelse i toppen og blive taktisk modigere.

Vendepunkt for Stags?

Før kampen, Mansfield-tilhængere virkede selvsikre, både i Steve Evans og i holdets evne til at sætte et løb sammen og nå top syv. Mange sang hele spillet og hjalp med at drive deres hold videre, fører til en følelse af kollektiv jubel på fuld tid. Hvis momentum fra denne sejr fortsætter, maksimumpoint eller noget lignende fra november ser inden for rækkevidde. Efter en overvældende start, de er måske bare ved at bygge grundlaget for et vedvarende forfremmelsesskub.

[Coventry City 0-1 Mansfield Town Six Things:MacDonald-forbløffende vinder den: https://da.sportsfitness.win/Sport/fodbold/1003038858.html ]