Swindon 0-1 Chesterfield Six Things:Spireites heldige

Caldwell nyder den første sejr som Spireites-boss – leaguemanagers.com

Reece Mitchells vinder i det 93. minut gav Chesterfield en 1-0-sejr i deres nedrykningsopgør med Swindon - men hvad er de vigtigste diskussionspunkter fra kampen?

Swindon spillede ud bagfra

Gary Caldwell sagde efter kampen, at hans holds plan var at efterlade en af ​​Swindons forsvarsspillere på bolden og markere alle andre. Dette betød manglende pres på bolden fra Chesterfield, og da Krystian Dennis kom tæt på Nathan Thompson eller Raphael Rossi Branco, han viste ikke aggressionen til at stjæle den. Manglen på støtte til Dennis og en kraftig Sylvain Ebanks-Blake betød Swindons forsvarere, plus målmand Lawrence Vigouroux, tog deres tid i besiddelse. De ville altid spille den på midtbanen, og den del af Swindons spil fungerede.

Manglende bevægelse i toppen

Swindons problemer kom, da de kom ind i den modsatte halvdel. Mens meget af kritikken er rettet mod Anton Rodgers, han prøvede et par over de øverste bolde, men folk som Jonathan Obika og Luke Norris løb ikke på dem. Som venstreorienteret erhvervsdrivende, højrefløjens hjælpespiller James Brophy var tilbageholdende med at bruge sin højre fod og på den anden side, Brandan Ormonde-Ottewill var langsom til at lægge kryds. En af hans leveringer så Norris volley bredt ved bagerste stolpe efter 17 minutter, før Thompson headede over Rodgers' frispark fra en lignende position to senere.

Stille første halvleg

Det var en første halvleg, hvor ingen af ​​holdene kunne udnytte det andets svagheder. Chesterfield bakkede Swindon for let tilbage, Angel Martinez ser passiv ud på midtbanen, alligevel var Swindon skudsky og gik baglæns, hver gang de fandt plads. Ligeligt, hver gang Chesterfields venstre wing-back Dan Jones rykkede frem, Bradley Barry gav ham plads til at krydse fra et avanceret område, men få Chesterfield-spillere var i boksen. Den målløse halvlegsscore skyldtes en mangel på angrebsindsats fra begge hold, lige så meget som godt forsvar.

Goddard så lys ud

John Goddard erstattede en anonym Ben Gladwin i pausen. Den angribende midtbanespiller så livlig ud med positive bevægelser, så han kunne komme bagud og udløse et 15-minutters pres fra Robins. Til den tid, Rodgers og Obika skød begge over, før Brophys drive blev reddet godt af Thorsten Stuckmann, da Chesterfield til tider havde alle 11 spillere i deres defensive tredje.

Subs nøgle til Spireites

I modsætning til Chesterfields midtbanespillere i de første 86 minutter, blotte måske Sam Hird, indskiftede Dan Gardner kæmpede om bolden. Chesterfield fik kampens bedste chance, da Ched Evans lagde plads til at medskifteren Reece Mitchell skulle fyre hjem i det tredje minut af tillægstid. Mens midterforsvarerne Ian Evatt og Tom Anderson stod stærke i anden halvleg, holdet skabte næsten ingenting i 92 minutter og kan betragte sig selv som heldige at have vundet.

S urvival chancer

Mitchells mål vil sandsynligvis have den største indflydelse på Swindons overlevelsesmuligheder. Robins er nu tre point væk fra sikkerheden, indstillet til at spille fire af divisionens top seks i de næste fire uger. Det sene drama giver Chesterfield et glimt af håb, som har brug for omkring fem sejre fra deres seneste 11 kampe. Deres præstation tyder på, at det er usandsynligt - men håbet udspringer evigt.