Exeter v Accrington:endnu en thriller i vente?

Skal Clark starte for Stanley? – accringtonobserver.co.uk

Disse hold har produceret nogle gode kampe i de seneste år. Der var en thriller med fem mål på Crown tilbage i november 2014, som Exeter vandt 3-2 med nogle fremragende langdistance-angreb på showet.

10 måneder senere, Accrington Stanley vandt samme kamp 4-2. De dominerede perioderne på 15 minutter på begge sider af pausen, hver ser dem få en 90-sekunders dobbeltsalve. Den indledende og afsluttende halvtime var dog spændende, og Exeter truede med at vælte et underskud på fire mål, selvom det i sidste ende viste sig for sent.

Lee Holmes var grækernes bedste spiller den dag, men har ikke spillet for klubben siden december på grund af en ankelskade. Heldigvis, Holmes er ikke en af ​​10 spillere ude, der er skadet, som det var tilfældet tidligere i kampagnen. Ligeligt, vigtigheden af ​​hans bedring er noget dæmpet af formen af ​​Ollie Watkins og David Wheeler.

Watkins scorede med et fint strejke i sidste uge på Hartlepool, med meget af det spil, der ser Exeter som den mere fremtrædende side. Hjemmeholdets sene comeback betød dog et 3-1-nederlag, der blev gjort endnu sværere at tage af et straffespark, der ikke blev givet med scoringer.

Accrington Stanley var en hård indsats af Cheltenham i januar, med et diskutabelt rødt kort og en stor miss i anden halvleg ved 1-0 de afgørende øjeblikke i et eventuelt 3-0-tab. Siden har de dog reageret godt med kun ét nederlag ud af otte, på trods af at have spillet seks af de ti bedste i den tid.

Deres sidste udspil gav en 1-0-sejr over Barnet. Det var ikke deres bedste præstation, men de forsvarede sig godt igennem med Matty Pearson og Mark Hughes stædige bagerst. Pasformen igen Sean McConville kom tilbage på holdet på bekostning af den angribende bredmand Jordan Clark, som måske var uheldig at blive droppet.

Den tidligere Shrewsbury-mands dødbolde satte begge mål i 2-2 uafgjort mod Wycombe, og han leverede efterfølgende en anstændig 28-minutters præstation fra bænken mod Barnet, rammer stolpen sent. Den sejr var kun den fjerde mod modstand i nederste halvdel for Stanley, som har tendens til at trives mod de bedre hold, bevist af deres imponerende cupløb denne periode.

Exeter er fast i regnskabet for en play-off plads, men bør ikke undervurdere deres store spil-specialistbesøgende.

Fodboldlaboratoriets dom: 1-1
Spiltip: Accrington eller lodtrækning 8/11