Cheltenham 0-1 Stevenage:vidunderlige Wilkinson

Joe Martin – thecomet.net

Joe Martins frispark sendte Stevenage op på andenpladsen i League Two med en 1-0-sejr i Cheltenham Town. Her er vores spillervurderinger.

Cheltenham Town

Scott Flinders – lavede et par gode redninger i første halvleg og så ud til at indgyde selvtillid i forsvaret. Det kunne have gjort det bedre for frisparket. 5

Carl Winchester - da Cheltenham fik ham på bolden i den modsatte halvdel, han skabte problemer. Blev dog ikke en fremtrædende indflydelse før de afsluttende faser. 6
Taylor Moore – kom ikke tæt nok til Godden i første halvleg, men forbedrede sig efter pausen. Nogle gode besvimelser bagfra. 5
Will Boyle - god i luften. Måske Cheltenhams mest pålidelige spiller, indtil en skade tvang ham af sted med et kvarter tilbage. 8
Jordan Cranston - kæmpede for at håndtere Stevenages højresidede trussel, og hans krydsning lod meget tilbage at ønske. Hans utvivlsomme arbejdsmoral blev ikke matchet af hans fodboldhjerne. 3

Kevin Dawson – lavede nogle kraftfulde løb ned til højre og kom tilbage, når det var nødvendigt. Det faktum, at Cheltenhams bedste spiller i høj grad bliver rost for sin energi, er dog et tegn på den generelle præstation. 7
Joe Morrell – hans lille statur og pæne, ryddeligt spil i den midterste tredjedel mindede om Jack Munns. Mangler kraften fra en Nigel Atangana, men han blandede det forbigående, hvilket betyder, at holdet ikke behøvede at gå længe til Wright hver gang. 7
Kyle Storer - masser af hjerte, men kunne have givet Cranston bedre beskyttelse mod Stevenages højresidede angreb. Der var ypperlighed i dødbolde udstillet ... men han leverede det ikke. 4
Harry Pell – skar ind og forsøgte at påvirke sagen, men han prøvede til tider for meget. Ikke en bredspiller til tålmodigt at holde bredden eller beskytte bagspilleren - kraften i hans skud kom på bekostning af præcision. 4

Mohamed Eisa – modstanderne er blevet mere kloge på hans fart efter hans form for tidlig sæson og nægtede ham plads. Skal være sødere i trange områder. 3
Danny Wright – fik ingen forandring ud af Wilkinson hele aftenen, selvom han leverede hjemmeholdets største test for Fryer med et øjebliksbillede midtvejs i anden halvleg. 4

Freddie Hinds (på 58) – ligner for meget Eisa. En villig løber, men kunne ikke påvirke fra et teknisk perspektiv. 4
Daniel O'Shaughnessy (på 75)
Jaanai Gordon (86)

Stevenage

Joe Fryer - kom godt ned til sin nær-post for at afvise Wright midtvejs i anden halvleg. At være opmærksom på at lave imponerende redninger i ellers stille perioder kan være tegn på en god målmand. 7

Ronnie Henry – supplerede de højresidede angreb godt med forsimplede fremadrettede afleveringer. Lyd defensivt uden nogensinde at blive testet af en klassisk kantspiller. 6
Luke Wilkinson - vandt hvert hovedstød mod Wright, normalt stærk i luften og kommanderede hele kampen. Stod fast midt i en sen byge af pres og var den bedste spiller på banen med en kilometer. 9
Fraser Franks – mindre fysisk selvsikker end sin midterforsvarspartner, men han fejede løse bolde op og lavede nogle vigtige blokeringer. 8
Joe Martin - kæmpede for at håndtere tempoet i Dawson nogle gange, men får ekstra brownie-point for sit overdådige frispark, der splittede de to hold. 6

Chris Whelpdale – vandt mange hovedstød i højre side og lagde et par gode bolde ind i feltet til Godden. Kom også tilbage, når det var nødvendigt. 7
Tom Pett – førte det ulige udbrud og koblede godt sammen med Whelpdale. Opkaldt som en central midtbanespiller, men drev ofte ud i store områder. 6
Jonathan Smith – ikke den mest æstetisk spændende spiller, men gav noget defensiv disciplin med fem andre spillere, der ville skubbe fremad. 7
Harry Beautyman – så kreativ ud i besværgelser, men kunne have gjort mere for at beskytte Martin mod Dawson og Winchester ned langs Stevenages venstre side. 5

Danny Newton – et par harmløse hovedstød i starten af ​​begge halvlege, men opfyldte ikke helt hans sædvanlige høje standarder. 4
Matt Godden – udgjorde en trussel i første halvleg med et par improviserede snapshots. Vandt frisparket til målet. 7

Alex Samuel (på 64) - fik ikke meget af en chance for at vise, hvad han kunne, med Boro under et stort pres i sin tid på banen. 5