Chelsea 1-0 Man United spillervurderinger:Courtois-redning overvurderet

Kante fejrer vinderen – sportinglife.com

Ander Herreras afvisning i første halvleg og N'Golo Kantes mål i anden halvleg fik Chelsea videre til FA Cuppen-semifinalerne med en 1-0-sejr over Manchester United - men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Chelsea

Thibaut Courtois – hans eneste redning var fra Rashford, som han fik for meget kredit for. Gjorde sig stor en-til-en, men havde han ikke reddet skuddet, ramt meget i hans nærhed, der ville være stillet spørgsmål. 5

Cesar Azpilicueta – manglede ro i boldbesiddelsen i første halvleg og formåede ikke at få bolden ind til Moses. Sjældent testet i defensiv forstand. 6
David Luiz - gav bolden væk til Rashfords anden halvleg en-mod-en chance, men var ellers kommanderende på midterforsvaret. 7
Gary Cahill - en eller to fejl, da han blev lukket ned af Rashford i første halvleg og kunne have stået sig bedre til den unges chance i anden halvleg. 5

Victor Moses – stille i angrebsmæssig forstand, markeret ud af spillet af Young til tider. Lad dog aldrig kantspilleren komme bagud, og Chelseas tålmodige sondering krævede ikke Moses' sædvanlige angrebsstigninger. 6
N'Golo Kante - afsluttede en typisk ihærdig forestilling med en knap så typisk vinder af anden halvleg - en sød, placeret indsats fra rækkevidde. 8
Nemanja Matic - hans blandede præstation i første halvleg gav vægt til forestillingen om, at Fabregas var uheldig at blive droppet. Blev ved med at skyde fra tvivlsomme områder. 5
Marcos Alonso - kom ikke for meget frem og blev sat tilbage af det mere atletiske Valencia. 4

Willian – leverede ikke samme tempo som Pedro i første halvleg, men blev levende efter pausen, og hans øjebliksbillede fremtvang en god redning fra De Gea. 7
Diego Costa - isoleret i store dele af første halvleg. Kunne ikke kontakte Willians center og headede over fra et nær hjørne af stolpen. 6
Eden Hazard - Chelseas største trussel, førte holdet fremad til tider i første halvleg. Drew fejl inklusive Herreras røde kort og skabte åbninger på egen hånd. 8

Cesc Fabregas (på 81)
Kurt Zouma (på 89)
Michy Batshuayi (på 90+4)

Manchester United

David De Gea – et par vigtige redninger fra Hazard og Cahill i første halvleg, så var der endnu mere travlt efter pausen. 8

Phil Jones – mange udfordringer på Hazard, men forsvarede nogle gode sidste grøfter i anden halvleg. 6
Chris Smalling – gav bolden væk til Hazard i et farligt område efter 15 minutter, men efter det, han lavede nogle afgørende blokke. 7
Marcos Rojo – heldig ikke at være blevet booket, men hans defensive aggression var en stor del af, hvorfor de røde djævle ikke kom længere bagud. 8
Matteo Darmian – solid første halvleg og effektivt garderet mod et Chelsea-udbrud i anden halvleg. 6

Antonio Valencia – viste stor atletik hele vejen igennem, inklusive et lungesprængende 40-yard løb for at klare et modstanderkryds. Et strejf begrænset på den tekniske side. 5
Ander Herrera - gav for mange fjollede fejl, hvilket i sidste ende kostede ham og holdet. 2
Paul Pogba – en fremragende bold over toppen til Rashford var hans ene gode øjeblik. Udviste ikke nok kvalitet i besiddelse til at kompensere for manglende defensiv bevidsthed, hvilket gjorde ham uegnet til en to-mands midtbane. 3
Ashley Young – kom altid på højre fod på trods af at han spillede til venstre. Arbejdede hårdt, men var spild fra dødbolde og træt i de sidste faser. 4

Henrikh Mkhitaryan – arbejdede hårdt og hans tilbagetrækning i det 35. minut var dikteret af omstændighederne, frem for ydeevne. 6
Marcus Rashford – pressede på i de rigtige øjeblikke og skabte problemer med hans tempo. Imidlertid, hans sidste touch undgik ham, da en-mod-en i anden halvleg. 5

Marouane Fellaini (på 37) – så defensivt afstemt ud og udførte sine instruktioner problemfrit. Ikke universelt vurderet af man kan se, hvorfor Mourinho er fan. 7