Wolves 1-2 Birmingham spillervurderinger:Davis hjemsøger Molineux

Gardner og Davis fejrer Blues' andet

Mål fra Maikel Kieftenbeld og David Davis gav Birmingham en 2-1-sejr på udebane til deres West Midland-rivaler, Wolverhampton Wanderers. Men hvordan vurderede spillerne på begge hold?

Wolverhampton Wanderers

Carl Ikeme - spildte bolden til Kieftenbelds åbner. At lukke fra måske de eneste to skud på mål afspejler ikke godt. 2

Conor Coady - som en central midtbanespiller af handel, Coady så ikke komfortabel ud. Arbejdede hårdt, men hans fordeling var dårlig. 4
Danny Batth - kæmpede for at holde Adams tilbage og kunne have gjort det bedre med to hovedstød fra Prices sætspil. 3
Richard Stearman – dominerede Adams i de første 20 minutter ved at angribe bolden tidligt. Bagefter, midterforsvareren gjorde ikke meget for at retfærdiggøre Lamberts tro på ham over Kortney Hause. 4
Matt Doherty - så træg ud og tog dårlige beslutninger i besiddelse. Begge Birminghams mål kom fra spil på hans side. 2

Jack Price – nogle anstændige dødbolde, men for forudsigelige i besiddelse. En hårdtarbejdende men begrænset sidelæns købmand. 4
George Saville - et eller to gode stykker dækkende arbejde var det eneste, han tilbød en stillestående Wolves-midtbane. Med rette taget ud i pausen. 2

Helder Costa – havde tidligt masser af plads, som han ikke var i stand til at udnytte. Mere travlt i anden halvleg og skabte to chancer til Dicko, hvoraf den ene resulterede i målet. 7
Dave Edwards – manglede tempo, men blev ikke hjulpet af holdkammerater, der ikke havde opfindelsen til at udvælge de gode løb, han lavede. 4
Andreas Weimann – anonym hele vejen igennem. Eventuelle hurtige udbrud blev annulleret ved ødsel krydsning eller skydning - ikke at de to kunne skelnes. 2
Jon Dadi Bödvarsson – fodret med rester i første halvleg, men arbejdede hårdt og vandt frispark. Det passede ham bedre at være den uselviske løber dengang, end i anden halvleg, da hans opgave var at sørge for prikken over i'et, som han ikke kunne yde. 5

Nouha Dicko (på 45) – sørgede for det rå tempo og kraft til at strække gæsternes forsvar. Hans hovedstød på nært hold fremtvang en god redning fra Kuszczak før hans mål. Det er overraskende, at Lambert ikke lavede flere udskiftninger. 7

Birmingham City

Tomasz Kuszczak – uafprøvet i første halvleg på grund af modsat manglende kvalitet. Gjorde et par gode stop efter pausen. 6

Josh Dacres-Cogley – som en offensiv højreback, naturligt nok så han tidligt lidt naiv ud og blev booket. Voksede ind i rollen under krævende omstændigheder. 6
Ryan Shotton - nogle gange tvunget ind i brede områder i første halvleg og fik en reservation. Lavede nogle gode defensive hovedstød efter pausen. 7
Paul Robinson – stod på sit forsvar defensivt og var godt beskyttet inden pausen, men hans anden halvlegs udvisning gav Wolves mulighed for at komme tilbage. 4

Emilio Nsue – så sit skud fra nært hold blive vendt bagud i første halvleg. Havde gode stunder, men også dårlige, at give bolden væk til Wolves' mål. Bevægede sig mere end nødvendigt indenfor med fire centrale midtbanespillere på banen. 5
Robert Tesche - en stabil tilstedeværelse på midtbanen. Viste noget fornyet disciplin i sit spil, selvom hans langdistanceskydning har været bedre. 6
Maikel Kieftenbeld – forudså alt, inklusive målmandens spild til åbneren. 8
Cheick Keita – nogle fine berøringer og så bedre defensivt ud end normalt. Har bidraget mere fremad i tidligere kampe, men hans kloge tilgang denne gang sikrede, at eventuelle eskapader ikke hindrede forsvaret. 7

Craig Gardner – viste lederskab for at tage spillerne ud til et måltid, derefter opmuntrede dem, da han forlod banen. Var involveret i Birminghams bedre angrebsspil og kan blive en nøglefigur i de kommende uger. 7
David Davis - tog sit mål godt og kæmpede for alt på midtbanen. Ser ud til at nyde at stå over for sine gamle arbejdsgivere. 8
Che Adams – arbejdede hårdt isoleret. Som hjælpeangriber med begrænset støtte i et hold, der spillede anden halvleg med 10 mand, han så ikke malplaceret ud – men var ikke involveret nok til at berettige en vurdering over standarden. 5

Krystian Bielik (på 55) – skød fremragende ind på midterforsvaret. Lavede nogle afgørende blokeringer på trods af at han fik et mindre knæk. 8