Spillerbedømmelser:Marseille 0-3 Atletico Madrid Europa League Final

Europa League-finalen mellem Marseille og Atletico Madrid skuffede ikke, da den producerede endnu et fantastisk seerskue for de tusinder, der betalte for at se kampen i Kiev, og de millioner, der sad klistret til deres tv-skærme i hele 90+ minutter. Det er kun en europæisk kamp mere, dvs. UEFA Champions League-finalen at se frem til den 26. maj, før vi officielt lukker sæsonen 2017/18. Spillere har stadig chancen for at tippe enten Liverpool eller Real Madrid til at løfte det prestigefyldte UEFA Champions League-trofæ ved at placere deres væddemål på https://bonusreferrercode.com/bet365-codes/. Gennemgang af Europa League-finalen, her er spillerbedømmelserne.

Marseille

Steve Mandanda (5) - Målmanden spillede sin rolle i det første mål med en dårlig clearing, der satte hans hold under pres. En normalt stabil og sammensat skikkelse i mål, Mandanda så nervøs ud gennem hele kampen og var til dels skyld i det andet mål, som hans hold indkasserede.
Bouna Sarr (8) - Sarr var i tvivl om skade før kampen, efter at han fik en forskudt skulder i kampen mod Guingamp i fredags, men kom sig rettidigt. Sarrs hurtige bedring kom som en velsignelse for Marseille, da han leverede en enestående præstation.
Adil Rami (6) - Den kommanderende forsvarer gjorde sit arbejde glimrende. Han var sammensat gennem hele kampen, og han forsøgte at skubbe sit hold frem, efter at de gik bagud. Han var en trussel, hver gang Marseille fik en dødbold og affyrede et skud lidt over overliggeren.
Luis Gustavo (4) - Gustavo måtte nøjes med en plads i midterforsvaret på grund af Rolandos fravær. Det viste, at Gustavo ikke er vant til at være den sidste mand i forsvaret, da han gennem hele kampen kæmpede for at håndtere Antoine Griezmann og Diego Costa.
Jordan Amavi (6) - Ikke en fremragende præstation, men heller ikke en dårlig en. Anstændigt fremadrettet, men havde til tider svært ved at håndtere Madrid-spillere på sin flanke. Han slog et voldsomt skud direkte på Jan Oblak mod slutningen af ​​kampen.
Andre-Frank Zambo Anguissa (6) - Måske en overraskende optagelse i startopstillingen, men han tilbagebetalte sin managers tro, især i første halvleg. Imidlertid, hans fejl førte til Griezmanns første mål.

Morgan Sanson (5) - Dette er en spiller, der er indbegrebet af Marseilles præstation om natten. Begyndte meget lyst med at bryde spillet op og skabe nogle gode chancer, men forsvandt hurtigt og blev en ukendt figur.
Florian Thauvin (7) - Som mange af Marseilles spillere på dagen, han startede godt, men hans indflydelse på spillet blev mindre, efterhånden som spillet gik.
Dmitri Payet (8) - Spillede kun de første 30 minutter af kampen, men han var arkitekten bag alle de gode chancer, som Marseille skabte i de første 30 minutter. Trist at se ham hoppe afsted med en skade, der muligvis kan ødelægge hans VM-spillechancer.
Lucas Ocampos (6) - Nød de fysiske kampe med Madrids forsvarsspillere i den tid, han var på banen. Kunne have forårsaget flere problemer, men blev taget af ret for tidligt.
Valere Germain (6) - Havde den bedste mulighed for at score, før Madrid åbnede deres konto, men anledningen kom til ham. Har aldrig rigtig lyst bagefter.

Atletico Madrid

Jan Oblak (7) - Relativt ubesværet gennem hele kampen, men producerede to fremragende redninger, da der blev sat spørgsmålstegn ved. Kommanderede sin kasse glimrende.

Šime Vrsaljko (6) - Ikke hans bedste spil i Madrid-trøjen, sandsynligvis på grund af hans tidlige forsigtighed. Blev med rette erstattet af Juanfran ved pausen.
José Giménez (6) - Ikke en særlig imponerende præstation fra den unge dreng, især med hans afleveringspræcision, men han var ret god til at håndtere Marseille-angriberne.
Diego Godín (8) – En af de fremtrædende kunstnere på natten. Godin førte sit hold bagfra, og hans erfaring var nødvendig i baglinjen i de få gange, Marseille gjorde problemer med Madrids baglinje. Han har nu fire europæiske titler med Atletico Madrid.
Lucas Hernández (7) - En overraskende inklusion for Madrid i betragtning af, at Felipe Luis er frisk igen. Han leverede en fantastisk præstation og håndterede den farlige Thauvin glimrende.
Ángel Correa (6) - Ikke rigtig at vide, hvad han blev bedt om at gøre af sin manager, men hvis hans opgave var at løbe rundt på midtbanen og trække modstandsspillere ud af deres positioner, så gjorde han det glimrende. Ofte brugt som offensiv spiller, Correa gjorde lidt for at genere Marseille-forsvaret i dette spil.
Saúl Ñíguez (7) - Endnu en spiller som Correa, der var fuld af løb fra start til slut. Var fremragende, da Mandanda så ud til at gå med rute 1 og sparkede bolden ind i modstanderens halvdel; han vandt alle sine luftdueller.
Gabi (9) Man of the Match - En fantastisk præstation af Atletico-kaptajnen, der dominerede midtbanen og skabte Atleticos bedste chancer gennem hele kampen. Sæt prikken over i'et med et sjældent mål, at score det tredje af Atleticos mål; hans første siden august 2015.
Koke (7) – En imponerende præstation som sædvanlig. Leverede to assists og spillede højt oppe i banen sammen med Griezmann og Costa.
Antoine Griezmann (8) – Endnu en fremragende visning fra en fremragende spiller. Griezmann scorede to mål og var en konstant trussel mod Marseilles forsvar.
Diego Costa (7) - Ikke hans bedste aften foran mål, men kørte Marseille-forsvaret rundt.