FA Cup 1. runde forudsigelser:fremskridt for Shaw Lane?

Shaw Lane mod Mansfield

Shaw Lane AFC blev af de fleste tilhængere af Northern Premier League betragtet som, langtfra, det bedste hold i Division One South. De sendte bolden fantastisk rundt og de tidlige tegn er, at de vil gå op igen. Den alsidige bagspiller Neil Austin har Football League-erfaring med Hartlepool, mens angriberne Paul Clayton og Damian Reeves har dannet et formidabelt partnerskab. Promotion er fortsat det eneste mål for underpres Steve Evans, der er blevet kritiseret for Mansfield Towns uinspirerende fodbold indtil videre i denne periode og sandsynligvis vil rotere sin side. 2-1

AFC Fylde mod Kidderminster

Kidderminster Harriers begynder at finde form i National League North. Angriberen Joe Ironside og forsvarsspiller Fraser Horsfall var nøglen til en 2-1-sejr i Stockport County, hvilket forlængede deres ubesejrede ligaløb til fire kampe. Kiddy blev slået til titlen sidste periode af AFC Fylde, som begynder at finde deres ben i deres nye afdeling. Sidste lørdags 4-0 sejr på Solihull Moors betyder, at Dave Challinors hold har taget 10 point fra deres seneste fire, mens forsvarsspilleren Jordan Tunnicliffe forbereder sig på at møde sin gamle klub. 2-1

AFC Wimbledon mod Lincoln

Matt Rhead kom tilbage i Lincoln Citys startellever mod Crawley i lørdags. Målmanden var måske overbrugt, og efterhånden som deres modstandere blev klogere på imps' direkte strategi, midtbanen manglede fantasi til at finde alternative veje til mål. AFC Wimbledon mistede deres egen stor angriber, Tom Elliott, til Millwall om sommeren og har kæmpet for at erstatte hans hold-up spil. Da de to hold har scoret 25 mål imellem sig i tilsammen 32 ligakampe, goalmouth handling kunne være en mangelvare. 0-0