Hvad betyder Førende omgange i NASCAR Signify

? Landsforeningen for Stock Car Auto Racing ( NASCAR ) blev oprettet i december 1947. To måneder senere blev den første NASCAR - sanktioneret løb afholdt den 15. februar i Daytona , Florida. At vinde en NASCAR race kræver en driver for at være den første deltager til at fuldføre et forudbestemt antal omgange på en racerbane. NASCAR skænker et mesterskab titel til racer , der akkumulerer flest point i løbet af en race sæson. NASCAR Pointsystem

NASCAR drivere tildeles point for efterbehandling en race, og de ​​får flere point, hvis de sætter højere i kapløbet . Den første -plads Føreren får 185 point , med hver efterfølgende chauffør modtager færre point baseret på, hvor de færdige kapløbet . En chauffør kan også optjene yderligere fem point for førende i kapløbet om en lap , og den driver, der fører flest omgange under løbet modtager yderligere fem point. Chauffører kan tjene maksimalt 195 point i et løb .

Førende omgange

Udtrykket " førende omgange " refererer til antallet af omgange føreren har ført race. En chauffør fører til en lap ved cirkelbevægelser sporet mens foran flokken . Laps -ledede statistikker vist hele NASCAR udsendelser , så fans kender som føreren kan modtage de fem -punkts bonus for førende flest omgange .
NASCAR Championship

NASCAR sæson omfatter 36 løb afholdt på baner rundt om i landet . De 12 bilister med toppunktet totaler efter de første 26 løb kvalificere sig til "The Chase for Cup. " Disse top 12 chauffører tildeles 5.000 point , plus yderligere 10 point for hvert løb de vandt op til dette punkt . Chauffører optjener point over de sidste 10 løb på samme måde som den forrige 26 . Driveren med flest point efter de sidste 10 løb vinder mesterskabet.
Betydningen af ​​Ekstrapoint

2010 NASCAR mester, Jimmie Johnson , vandt seks løb og færdig 23 løb i top ti. Johnson sluttede sæsonen med 6.622 point , 39 point foran andenpladsen Denny Hamlin , der vandt otte løb i løbet af sæsonen . Johnson besejrede Hamlin ved at have mere top - ti finish end Hamlin og førende flere omgange . De fem ekstra point for førende flest omgange kan afgøre , hvem der vinder mesterskabet , når pointtal er meget tæt.