DraftKings NASCAR DFS-rådgivning:Martinsville

Denny Hamlin ser ud til at hente sin fjerde lige top-5-placering på denne bane

Da NASCAR fortsætter med makeup-løb på grund af den uventede to måneders pause, DFS-spillere vil få endnu en mulighed for nogle NASCAR DFS med endnu et løb midt i ugen! Mens Cup Series rejser til Martinsville Speedway for et onsdag aftenløb, det vil være den første Cup Series-begivenhed nogensinde under lyset, siden sporten begyndte at køre på banen tilbage i 1948!

Hvad burde være et spændende løb for NASCAR-fans, DFS-spillere vil igen have udfordringen med at sætte opstillinger velvidende, at startopstillingen blev sat af en tilfældig lodtrækning grupperet efter ejernes point. Med dette, der er nogle få drivere, der ser ud til at have et klart potentiale for placeringsdifferenspunkter. For eksempel, Jimmie Johnson, der starter 21. er den dyreste kører i konkurrencen. Imidlertid, der er stadig masser af gode muligheder at målrette mod, og selvfølgelig, chauffører, du bør se efter at undgå i onsdagens DraftKings-konkurrence.

Tjek DraftKings' NASCAR $1 Million Race>>

Drivere til mål

Denny Hamlin (#11, Joe Gibbs Racing)
DK Pris:$11, 900
Udgangsposition:12

Denny Hamlin deltager i onsdagens konkurrence med den næsthøjeste løn, men med rette. Ikke kun vil Hamlin starte fra den 12. position, hvilket vil give mulighed for pladsforskelle, men han har også track record til at understøtte at tilslutte ham i din lineup. Hamlin har føret omgange i fem af de sidste seks løb i Martinsville og har kun én finish uden for top-12 i løbet af spændet. Han vil også se efter at hente sin fjerde lige top-5-placering på denne bane, så jeg forventer, at han er en af ​​favoritterne til at bringe sejren hjem.

Brad Keselowski (#2, Team Penske)
DK Pris:$9.500
Udgangsposition:6

På trods af at jeg ikke satte den finish, jeg forventede i sidste uge, Jeg vil målrette Brad Keselowski igen i denne uge. Keselowski er stadig rimeligt prissat, med den 8. højeste løn blandt chauffører og har haft stor succes hos Martinsville. I lighed med Hamlin, Keselowskis nyere historie på dette spor er imponerende, scorede en top-5-placering i syv af sine sidste otte løb i Martinsville. Keselowski har også fundet shorttrack-succes på det seneste, hentede sejren i Bristol for blot et par løb siden.

Ryan Newman (#6, Roush Fenway Racing)
DK Pris:$6, 800
Udgangsposition:16

Nu, Ryan Newman vil højst sandsynligt ikke være en konkurrencevinder for dig, men bør give god værdi i din onsdagsopstilling. Newmans løn er kun $6, 800, hvilket placerer ham som nummer 20 blandt kørerne i denne uge. Og selvom Newman ikke har haft succes med Hamlin eller Keselowski på det seneste, han har en gennemsnitlig finish på 13,7 på denne bane over de seneste tre sæsoner, hvilket placerer ham på en 9. plads blandt aktive kørere. Han burde være et solidt valg i denne uge.

Ryan Preece (#37, JTG Daugherty Racing)
DK Pris:$5, 700
Udgangsposition:28

Baseret på hvordan startopstillingen blev sat til løbet i Martinsville, der er ikke et væld af indlysende valg dybt i feltet, der kunne producere en anstændig pladsforskel. Imidlertid, hvis du betaler for nogle af de større våben i denne uge, Ryan Preece er en stor værdi til $5, 700. På trods af kun at have to Cup Series starter i Martinsville, Preece endte i top-20 begge gange i 2019 og viste en vis succes på en kortbane for blot et par uger siden med en 12. plads i Bristol. Han vil være ugens foretrukne værdivalg.

Drivere at undgå

Alex Bowman (#88 Hendrick Motorsports)
DK Pris:$8, 900
Udgangsposition:8

Alex Bowman var bestemt en af ​​de tidlige overraskelser gennem sæsonens første måned og så ud til, at han ville fortsætte lige hvor han slap med en 2. plads, da serien vendte tilbage i Darlington. Imidlertid, siden da har Bowman kun en enkelt placering i top-15 over de seneste seks løb og har historisk set ikke været stærk i Martinsville. I sine fire løb med Hendrick Motorsports i Martinsville, Bowman er kun én gang endt inde i top-10. Med den 10. højeste løn i konkurrencen, Jeg ville kigge andre steder.

Tyler Reddick (#8 Richard Childdress Racing)
DK Pris:$7, 400
Udgangsposition:14

En anden ung kører, der har haft en overraskende stærk start på 2020-sæsonen, er Tyler Reddick. Imidlertid, for denne uge, Jeg ser måske ud til at undgå den førende Rookie of the Year-kandidat. Reddick starter fra den 14. hvilket vil begrænse hans pladsforskel på opsiden. Også, Martinsville er et af de få numre, som Xfinity-serien, NASCARs AAA-serie, racer ikke. Så uden gavn af nogen praksis på grund af NASCARs nuværende fortættede tidsplan, Riddick vil køre på banen søndag og dreje sine første omgange i Martinsville siden en lastbilseriestart tilbage i 2016.

Christopher Bell (#95 Leavine Family Racing)
DK Pris:$8, 200
Udgangsposition:32

Det er tydeligt, at Christopher Bells prisskilt for onsdagens konkurrence er tæt knyttet til denne 32. plads udgangsposition. Med ugens 13. højeste løn, Bell vil være et populært valg for DFS-spillere, der leder efter lette pladsforskelle. Og selvom jeg er enig, han har en god chance for at forbedre sin startposition, ligner Tyler Reddick, dette vil være Bells første Cup Series-start i Martinsville. For mig, prisskiltet er bare for højt. Især når man tænker på Ryan Blaney, hvem vil rulle af fra pole position, er kun $200 mere og har haft stor succes i Martinsville med top-5-placeringer i tre af sine sidste fire løb her.

Austin Dillon (#3 Richard Childress Racing)
DK Pris:$6, 100
Udgangsposition:22

En anden Richard Childress Racing-kører kommer på Undgå-listen i denne uge, men af ​​andre årsager end hans holdkammerat. Dillon har ikke haft stor succes på denne racerbane, men med en løn uden for top 24 chauffører, han kan være en, DFS-afspillere ser efter plug-in. Imidlertid, vær opmærksom på, at Dillon kan være i fare for at misse løbet i denne uge, da han er på babyvagt til fødslen af ​​sit første barn. Vi vil naturligvis have en idé tættere på starten af ​​løbet, men Dillon kan ende med at være utilgængelig, så hold øje.

Selv med løbet midt i ugen, Cup-serien er tilbage næste søndag til et løb på Homestead-Miami Speedway, så sørg for at vende tilbage for en anden udgave af NASCAR DFS-råd.