DraftKings NASCAR DFS-rådgivning:Darlington

Først og fremmest, før vi går i gang, Jeg vil gerne byde velkommen til dem af jer, der dykker ind i NASCAR for første gang. Uanset om det er at blive berøvet sport, eller hvis du bare prøver at klø den DFS kløe, Jeg er glad for, at du er her. Som mangeårig NASCAR-fan, Jeg er spændt på at se sporten tage i centrum som kørerne i NASCARs topserie, NASCAR Cup Series, vende tilbage til banen for første gang siden begyndelsen af ​​marts.

For dem af jer, der måske er nye til NASCAR DFS, Jeg giver dig en hurtig gennemgang. Først, chaufførpriserne, jeg vil henvise til her, kan være forbi DraftKings , hvor du kan spille en bred vifte af konkurrencer. NASCAR DFS fungerer sådan her:chauffører optjener point baseret på hurtigste omgange, runder ført, placere differentialet fra deres startposition til deres slutposition, og endelig, deres faktiske slutposition. Ligesom med enhver DraftKings konkurrence, deltagere skal opbygge en lineup, der ikke overstiger det fastsatte lønloft. Til dette spil, du skal vælge seks chauffører og holde din holdløn under $50, 000.

På grund af NASCARs hiatus i løbet af de sidste par måneder, serien kører to løb i den næste uge, begge på Darlington Raceway. Det første løb er på søndag, 17 maj, med den anden begivenhed den følgende onsdag aften, 20. maj. Husk, at de priser, jeg henviser til i denne artikel, er for søndagens konkurrence, men du kan også bruge noterne og informationerne til at hjælpe med at sætte opstillinger til onsdagens konkurrence. Så, med alt det, lad os dykke ned i nogle af chaufførerne, der skal målrettes eller undgå denne uge i Darlington.

Tjek DraftKings' NASCAR $1 Million Race>>

Drivere til mål

Kevin Harvick (#4, Stewart-Haas Racing)
Race 1 DK Pris:$11, 500
Løb 1 Startposition:6

Gennem de første fire løb i 2020-sæsonen, Joey Logano kan blive tagget som den hotteste kører i sporten, efter at han tog to sejre, men Kevin Harvick er lige der med ham. Harvick kommer ind i søndagens løb med et point forspring over Logano i NASCAR-stillingen. Harvick er ikke færdiggjort dårligere end niende, og han ligger på andenpladsen i rækken for runder, der er ført gennem de første fire uger.

Harvick har en høj pris på $11, 500 for søndagens konkurrence, imidlertid. Det er den næsthøjeste i feltet, og det vil give dig 23% af din løn. stadig, det dyre prisskilt bærer nogle stærke resultater med sig. I løbet af de seneste fire løb i Darlington, Harvick har en gennemsnitlig finish på 4,8, næstbedste blandt de tilmeldte i denne uges arrangementer. Dette inkluderer en dominerende præstation i 2016, hvor Harvick førte 214 af 367 omgange, samt ryg-mod-ryg fjerdepladser i de seneste to løb her.

Erik Jones (#20, Joe Gibbs Racing)
Race 1 DK Pris:$9, 200
Løb 1 Startposition:20

Kommer ind i denne begivenhed som den forsvarende løbsvinder, Erik Jones bringer en meget rimelig $9, 200 i løn, niende højeste i søndagens konkurrence. Jones har kæmpet lidt indtil videre i 2020, men Darlington kan være lige, hvad han har brug for for at få sin sæson tilbage på sporet.

Anses af nogle som et af de sværeste spor på NASCAR-kredsløbet, Jones har fundet succes, hver gang han har deltaget i en begivenhed på dette prestigefyldte sted. Efter to top-10 løb i Xfinity Series, NASCARs AAA-serie, Jones er blevet nummer otte eller bedre i alle sine tre starter på dette spor på NASCARs højeste niveau - inklusive en sejr og 79 runder førte sidste efterår. Tag hensyn til hans startposition til søndagens løb, og han burde være en solid driver at målrette mod denne uge.

Kurt Busch (#1, Chip Ganassi Racing)
Race 1 DK Pris:$8, 500
Løb 1 Startposition:22

Nu til dem af jer, der ikke er bekendt med NASCAR, Kurt Busch er ældrebror til forsvarende NASCAR Cup Series-mester Kyle Busch, hvem er den dyreste kører til søndagens konkurrence. Mens hans bror Kyle er med det overlegne team og af mange betragtes som den mest talentfulde kører i serien, Kurt Busch kan være lige så værdifuld for DFS-spillere i denne uge.

I løbet af de seneste tre løb i Darlington, Kurt Busch har den tredjebedste gennemsnitlige finish af aktive dykkere på 5,3, og han rangerer på femtepladsen i runder førte med 101. Den ældre Busch-bror har en tredjeplads, sjette, og syvende over de seneste tre løb i Darlington, og det inkluderer 94 runder førte sidste efterår. Som blot den 12. dyreste kører til søndagens konkurrence, han er et godt valg, og hans startposition på 22. pladsen til søndagens løb giver ham en god mulighed for at optjene point for pladsforskellen.

Chris Buescher (#17, Roush Fenway Racing)
Race 1 DK Pris:$7, 000
Løb 1 Startposition:24

Med den 21. højeste løn, Chris Buescher er mere et værdispil. Buescher er aldrig endt dårligst end 17. i Darlington i sin karriere, og alle disse løb var med mindre udstyr end hvad han har nu i sit første år med Roush Fenway Racing. Buescher vil ikke konkurrere om sejren, men han burde være en solid mulighed til en rimelig pris.

Cole Custer (#41 Stewart-Haas Racing)
Race 1 DK Pris:$6, 300
Løb 1 Startposition:14

Ugens topværdivalg baseret på søndagens priser skal være Cole Custer. Custer er en rookie i NASCAR Cup-serien, men han kører for et af sportens tophold. Søndag giver Custers første Cup Serie-start i Darlington, men den unge kører har allerede fundet succes i Xfinity-serien, inklusive en andenplads i 2018 og en sejr sidste efterår. Custers startposition for søndag kan føre til en risiko ved at optjene point for pladsforskel, men det er måske ikke en faktor for onsdagens begivenhed.

Drivere at undgå

Ryan Blaney (#12 Team Penske)
Race 1 DK Pris:$9, 500
Løb 1 Startposition:7

Ryan Blaney deltager i søndagens løb med den ottende højeste løn, og det prismærke er mere end sandsynligt baseret på hans seneste resultater i denne sæson end hans tidligere succes på dette spor. Blaney har været lige så solide, som de er kommet så langt i 2020 på trods af nogle sene løbsforhold, der har kostet ham kvalitetsafslutninger.

Imidlertid, Blaneys historie i Darlington handler om, især hvis du forpligter 19,0 % af dit holds løn til ham på søndag. Blaney har ikke formået at slutte i top 10 i nogen af ​​sine fem Darlington-starter, og hans gennemsnitlige placering på en 18. plads over de sidste fire løb her placerer ham på en 15. plads blandt aktive kørere.

Alex Bowman (#88 Hendrick Motorsports)
Race 1 DK Pris:$9, 000
Løb 1 Startposition:2

Ligesom Blaney, Bowman er en yngre kører, der har fundet tidlig succes gennem sæsonens første fire løb, inklusive en dominerende sejr på Auto Club Speedway. Men ligesom Blaney, Bowmans DraftKings-pris er mere end sandsynligt forbundet med hans succes i 2020 end hans tidligere Darlington-resultater.

Bowman rangerer lige efter Blaney blandt aktive kørere med en gennemsnitlig finish på 20,5, selvom han kun har deltaget i de to seneste begivenheder. Bowman ruller fra andenpladsen på søndag, hvilket giver dig yderligere risiko, hvis han ikke kan forbedre sine tidligere Darlington-resultater.

Jimmie Johnson (#48 Hendrick Motorsports)
Race 1 DK Pris:$8, 300
Løb 1 Startposition:8

Selv den mere afslappede sportsfan kender måske navnet Jimmie Johnson. Den syvdobbelte NASCAR Cup Series-mester er den mest dekorerede kører i sin æra, men med 2020 som Johnsons sidste år som fuldtidskører i Cup-serien, man kan pege på en nylig mangel på succes som årsagen til hans pensionering. Johnsons kampe er ført over til Darlington, da han har en gennemsnitlig finish på 25,0 over de seneste fire løb, placerede ham 22. blandt aktive kørere. Jeg ville styre udenom baseret på hans nuværende prisskilt og høje startposition på søndag.

Matt Kenseth (#42 Chip Ganassi Racing)
Race 1 DK Pris:$7, 900
Løb 1 Startposition:12

En tidligere mester i NASCAR Cup-serien, Kenseth vender tilbage til serien for første gang siden slutningen af ​​2018-kampagnen. Han vil overtage #42-bilen for Kyle Larson efter en veldokumenteret hændelse kostede Larson hans tur under NASCARs pause. Kenseth har haft stor succes i NASCAR, herunder i Darlington, hvor han vandt tilbage i 2013. Dog efter at have været ude af bilen i over halvandet år, og har aldrig kørt den nuværende version af denne bil, Kenseth er ikke risikoen værd - og det er endda med et prisskilt, der placerer ham på en 15. plads blandt kørerne.

Andre nyttige tip og noter til denne uges konkurrencer!

Med NASCARs tilbagevenden til banen, normal kvalifikation finder ikke sted. Dette er vigtigt at bemærke, da en førers startposition direkte påvirker deres DFS-pointtotal.

Søndagens startopstilling blev sat ved tilfældig lodtrækning blandt grupper bestemt af den aktuelle pointstilling. Baseret på denne struktur, de fleste af de gode hold vil starte foran, med de nederste hold tæt på ryggen.

Imidlertid, til onsdagens løb, de første 20 placeringer vil være en invertering af top 20-placeringerne fra søndagens løb. Positionerne 21-40 vil også være en invertering af de nederste 20 afsluttere. Dette er vigtigt at bemærke, som en kørers startposition kunne give sig selv en god mulighed for at udnytte point tildelt for pladsforskel.

Nu, Jeg vil ikke fortælle dig ikke at starte disse kørere i denne uges konkurrence, men pas på de 5 USD, 500 og derunder gruppe. Alle disse hold er alvorligt underfinansierede og konkurrerer sjældent om kvalitetsresultater. Så længe de alle starter bagerst, de vil ikke koste dig negative point for pladsforskel, men medmindre du søger helt at lægge en plads til at bruge andre steder, disse drivere giver lidt eller ingen opside.

Jeg håber, at I alle fandt dette nyttigt, og jeg ser frem til at høre om flere mennesker, der prøver NASCAR! Hvis du ikke har tjekket et NASCAR-løb før, sørg for at sætte nogle line-ups, tune ind, og nyd noget live sport. Vi har alle brug for det!