Typer af OL-medaljer

Modtagelse af en olympisk medalje er en anerkendelse af fremragende præstationer på det højeste niveau af atletisk konkurrence. Første er anden-og tredje -plads deltagere anerkendt med medaljer til tilkendegiver deres resultater over deres konkurrenter. For en atlet , bliver præsenteret med en af ​​de tre typer af olympiske medaljer er den højest mulige ære. Guld

guldmedalje præsenteres for første -plads deltager i en olympisk begivenhed , der repræsenterer yderste atletisk præstation. På trods af sit navn og ydre fremtoning , er guldmedalje faktisk består af minimum 92,5 procent sølv. Dens ydre , på den anden side , er forpligtet til at være forgyldt med guld - mindst 6 gram . Disse medaljer blev engang lavet af rent guld , men denne praksis blev afbrudt efter OL 1912. Denne medalje er forpligtet til at måle mindst 60 mm (2,36 inches) i diameter , som er sølv -og bronzemedaljer .
Sølv

sølvmedalje design , bare ligesom guld -og bronzemedaljer designs , ændrer sig med hver forekomst af de Olympiske Lege. Designet er ansvarlig for organisationskomiteen af værtsby . Sølvmedalje tildeles hvem tjener andenpladsen i en olympisk begivenhed . Svarende til guldmedalje , men tro mod sit eget navn , skal sølv bestå af mindst 92,5 procent sølv. Ingen forgyldning er påkrævet.
Bronze

bronzemedalje er prisen tildeles for tredje -plads præstation i en olympisk begivenhed . Tre millimeter tykkelse mandat for medaljen , det samme gælder for guld og bronze . Bronzemedalje er fortjener sit navn, som det virkelig er lavet af bronze . I 1896 ved de første moderne olympiske lege blev bronzemedalje oprindeligt brugt til andenpladsen præstation , mens sølvmedaljer blev givet til vinderne.
Andre præmier

det var ikke før 1904 - den tredje moderne olympiske lege - at de nuværende tre typer af medaljer blev brugt til at anerkende disse atletiske præstationer. Paris OL 1900 tildelt vindere med malerier snarere end medaljer , tro dem til at være mere værdifulde . I det antikke Grækenland , hvorfra de moderne olympiske lege er afledt flere metoder blev historisk brugt til at betegne ekspertise i begivenheder, herunder oliven kranse placeret på hovedet , bånd bundet rundt om hovedet på vinderen og overdragelsen af ​​palmegrene .