Ishockey er stigende i popularitet , efterhånden som flere og flere ikke-traditionelle byer har professionelle hold og masser af fan interesse. Unge ishockey fans se spillet og ønsker at afprøve deres nye yndlingssport. Hvis du gerne vil spille ishockey, læse denne vejledning til det grundlæggende i spillet. Ting du skal
Knæpuder
En skøjtebane myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Spille Ishockey

1

spillet af hockey spilles på en lang oval bane , med 200 meter lang og 85 meter bred. Der er et utal af markeringer på banen , som har en tendens til at opdele det i flere sektioner eller zoner . Mens dette kan se overvældende til at begynde med , det er faktisk meget simpelt. Den røde linje ned midt kaldes midterlinjen , og det er flankeret af to blå linjer, der løber parallelt i forskellige dele af isen. Disse blå linjer deler banen i neutrale zoner , defensive zoner og angribende zoner. Præcis 17 meter fra slutningen af ​​hver side, direkte i centrum , sidder de modsatrettede mål. disse mål er 6 m bred og 4 m høj. Shooting pucken ind i disse mål scorer et point for dit hold .
2

hockey team består af seks spillere , hvilket betyder, de to hold vil sætte 12 spillere på isen . Selvfølgelig er dette ikke altid tilfældet. Grundet sanktioner , vil et hold ofte finde sig selv shorthanded for en periode. Spillerne er inddelt i tre kategorier: forwards, forsvarsspillere og målmænd . Meget som i spillet af fodbold, målmand tendens til at blive direkte foran sit holds mål , selv om han ikke vove sig ud , når han kan komme til pucken og videregive det . Den anden playersare ansvarlig for hovedparten af ​​angreb og forsvar .
3

modsætning basketball og fodbold , scoringen i hockey er ganske enkel. Hver gang et hold formår at få pucken forbi modstandernes målmand og ind i nettet , scorer et mål. På grund af dette , og fordi det er meget vanskeligt at udføre denne bedrift mod en kompetent målmand , hockey spil er ofte lavt scorende anliggender. Det er ikke ualmindeligt at have et spil vundet eller tabt ved en score til 1-0.
4

En pro hockey Spillet er opdelt i tre lige store perioder af 20 minutter hver. Undertiden ungdoms ligaer vil kun spille to perioder , eller vil forkorte den tid for hver periode på kun 10 eller 15 minutter. Hvis en NHL regulære sæson spillet er bundet i slutningen af ​​de tre perioder , vil det gå ind i pludselig død overarbejde , med ét medlem af hvert hold sidder . Den pludselige død periode går indtil ét hold scorer , eller fem -minutters frist udløber. Hvis det sidste sker, går spillet i en shootout , med hvert hold tager tre sanktion skud . Hvis det stadig er bundet efter tre runder af shootout , processen går på indtil et hold scorer , og den anden ikke