GB Park And Pipe-atleterne Katie Ormerod og James 'Woodsy' Woods vinder X-Games-medaljer forud for 2018 PyeongChang vinter-OL

Det har været en svimlende weekend med britisk succes for GB Park and Pipe-teamet, da vores nations snowboardere og skiløbere har ryddet op over hele kloden.

Først og fremmest til X Games i Aspen, USA, hvor James 'Woodsy' Woods i de små timer søndag morgen britisk tid vandt sit første X Games-guld nogensinde i Ski Big Air.

Airs To The Throne | James Woods &Katie Summerhayes om fremtiden for freestyle-ski

Den Sheffield-baserede freestyle-skiløber trampede en Triple Cork 1440 og en switch Triple Cork 1440 Octo Grab for at se ham slutte på toppen af ​​et verdensklassefelt, der omfattede folk som Henrik Harlaut, Kai Mahler (der blev henholdsvis 2. og 3.) og Bobby Brun. Woodsy vandt også 4. pladsen i herreski Slopestyle, en fejl på railsektionen, der kostede ham en højere placering.

Skiundervisning i Storbritannien:Hvor skal du tage hen, hvis du vil Lær at stå på ski før din tur?

Et par timer tidligere tilføjede vores helt egen Katie Ormerod sin seneste historiske Big Air World Cup-sejr med en bronze i Women's Slopestyle, også ved X Games. Efter en teknisk jernbanesektion på toppen af ​​banen trampede Katie en Frontside 500, en enorm Cab Nine - et trick, der var hendes femteplads i X Games Big Air den foregående nat - og en silkeblød Back Seven for at runde en stjerne af. køre.

Løbet var nok til at hente hendes bronze, hvor kun Julia Marino og Jamie Anderson sluttede foran hende, i et felt, der også omfattede Silje Norendal, Cheryl Maas og Anna Gasser; Katies VM-rival.

Og succesen for GB Park &​​Pipe-teamet sluttede ikke der. Jamie Nicholls vandt også et sølv i Slopestyle World Cup i Seiser Alm, Italien, og gik kun snævert glip af topplaceringen på podiet til det belgiske vidunderbarn Seppe Smits. Storbritanniens Billy Morgan sluttede lige uden for medaljerne på 4. pladsen, med Rowan Coultas på en 7. plads. Over i kvinders Slopestyle gik Aimee Fuller også snævert glip af podiet og placerede sig på en samlet 5. plads.

The Rise Of The Super Grom | Hvordan små børn overtager snowboardverdenen

Og det er ikke enden på den britiske succes. I weekenden hentede ryttere Harry Waite og Raymond Prentice guld og sølv ved World Rookie Tour – den største globale snowboardtur for under 18 år.

Med vinter-OL i PyeongChang næsten præcis 12 måneder væk, signalerer denne herlige weekend med britiske sejre hensigten med hele GB Park And Pipe-holdet. Ikke dårligt for en lille, regnfuld ø, vel?

Du kan også lide:

Team GB får et massivt boost, da Big Air føjet til vinter-OL

12 gange prøvede snowboardere at køre i stoleliften og mislykkedes elendigt

X Games Oslo Big Air bronzemedalje vundet af team GB snowboarder Billy Morgan

[GB Park And Pipe-atleterne Katie Ormerod og James 'Woodsy' Woods vinder X-Games-medaljer forud for 2018 PyeongChang vinter-OL: https://da.sportsfitness.win/Sport/Snowboarding/1003048575.html ]