Bournemouth v Tottenham Hotspur Preview:hvorfor Cherries skal angribe Spurs

Charlie Daniels – draftfantasyfootball.co.uk

Hvis Bournemouths 1-1 uafgjort mod Leicester i sidste uge beviste noget, det er, at de er mest produktive, når de er i offensiven.

Kirsebærene nød en positiv første time, hvor Charlie Daniels lavede adskillige intelligente fremadløb fra venstre back for at linke til angriberne Callum Wilson og Josh King. Sidstnævnte vandt og omsatte første halvlegs straffespark og kunne have haft endnu en chance for at score fra pletten, havde en fejl på Daniels blevet givet tidligt i anden halvleg.

Derpå dog Eddie Howe lavede kun én ændring inden det 90. minut. Mange fans håbede på, at Wilson ville blive erstattet af medspilleren Lys Mousset, der kan genoplive præstationer fra bænken, som vi har set de seneste uger.

Mousset kom dog ikke ind i kampen før skadetid, med Wilson i stedet for at holde midtbanespilleren Andrew Surman. Det skifte havde virkningen af ​​at placere Bournemouth dybere og med et for stort antal spillere i deres straffesparksfelt, udtrykket 'for mange kokke' båret ekstra relevant.

Mens Lewis Cook ikke længere var i stand til at sprøjte præcise afleveringer ind i forreste områder, navnebror Steve gav den fejl, der førte til Riyad Mahrez' udlignende frispark i det 96. minut.

Sydkystens værter har dårlig råd til at give billige frispark væk mod Tottenham, som har scoret 11 Premier League-mål fra dødbolde i denne periode, seks af dem nettet af Harry Kane.

Den 24-årige har allerede 24 strejker i hjemmet på sit navn, men han påtog sig rollen som udbyder i sidste uges 2-0-sejr over Huddersfield. Efter at Heung-Min Son havde rundet målmanden for at lukke den første halvlegs åbning, sydkoreaneren headede behændigt Kanes suverænt vægtede indlæg fra dyb til clinch-sejr kort efter pausen.

Det mål lykkedes dog omgående et kortvarigt koncentrationsfald:midterforsvarene Davinson Sanchez og Jan Vertonghen blev fanget for højt oppe, mens venstrebacken Ben Davies ikke kunne spore Tom Inces løb ind fra højre flanke. Den særlige hændelse forblev ustraffet - Hugo Lloris parerede bolden væk - men det antyder i det mindste potentielle sårbarheder.

De blev udnyttet med mere velbehag i midtugens Champions League-opgør af Juventus, der vendte fortællingen om Spurs inden for tre minutter i anden halvleg. Efter en time, Mauricio Pochettinos hold førte 1-0 og var indstillet på ikke kun at gå videre til kvartfinalen, men ros for deres energi og intensitet.

Mangel på organisation på vigtige tidspunkter, koste londonerne, som nu står over for spørgsmål om, hvorvidt de har knowhow til at konkurrere med eliten. De havde ingen mænd, der hverken vogtede bagerste stolpe eller markerede den legendariske målscorer Gonzalo Higuain, som forudsigeligt fik udligningen.

På det tidspunkt, uafgjort 1-1 ville have været nok til at sende Tottenham igennem på udebanemål, alligevel fandt de det passende at operere med en high-line:Paulo Dybala udnyttede således mere tvivlsomt forsvar fra Kieran Trippier, dømte dem til et 2-1-nederlag.

Mens Spurs med rette bliver rost for den imponerende kvalitet af deres angrebsspil, der er stadig defensive ufuldkommenheder, som Bournemouth skal forsøge at afsløre.

Fodboldlaboratoriets dom: 2-2

[Bournemouth v Tottenham Hotspur Preview:hvorfor Cherries skal angribe Spurs: https://da.sportsfitness.win/Sport/fodbold/1003038773.html ]