League One-tip:Morias vil sænke Sheffield United?

Skal Morias fejre igen på lørdag? – Peterboroughtoday.co.uk

Her er The Football Labs tips til weekendens League One-aktion.

For acca

Virkeligheden ved at arbejde med en af ​​din divisions laveste budgetter og mindste hold er, at du har en tendens til at savne nøglespillere. Matty Lund og Joe Bunney var centrale i Rochdales rejse til League Ones top seks, så det er ikke overraskende, at deres fravær er faldet sammen med et fald i formen.

Fleetwood Town, godt bakket op af formand Andy Pilley, er ubesejret i 13 kampe. På trods af en dårlig start på deres kamp i Charlton sidste time out, de greb en udjævning til skadestid fra den imponerende wing-back Amari'I Bell og havde chancer nok til at vinde. Januars 2-0-sejr i Sheffield United gav et indblik i, hvad dette Cod Army-hold er i stand til. Fleetwood vinder med 7/5

Udefrakommende chance

Efter en klistret første halvdel af sæsonen, Walsall har startet 2017 i fin form.
Eoghan O'Connell har været en nyttig tilføjelse til forsvaret, Jason McCarthy og Joe Edwards har grænseløs energi på bagspilleren, mens Erhun Oztumer vender tilbage til formen.

Stærke præstationer fra førnævnte spillere betyder Walsall har hentet 11 point fra deres seneste fem kampe. I de første halvlege af disse kampe, de har lukket tre ind og scoret et, alligevel ser anden halvleg en samlet stilling på 11-2. Interessant nok, modstandere Bolton har ført i deres seneste tre kampe, men samlet kun et point, taber med en mand fordel mod Charlton.

Det forsvar, der så længe ud som et af divisionens bedste, viser nu tegn på svaghed, Zach Cloughs exit til Nottingham Forest hjælper ikke på angrebet. Walsall vinder med 4/1 – eller vinder bagfra med 20/1 for den mere eventyrlystne spiller.

Målscorers tip

Junior Morias kom fra bænken i Port Vale i sidste uge for at opnå en 13-minutters pause Peterborough United . Manden han erstattede, Craig Mackail-Smith, havde også haft en lignende karriere før sit første ophold på London Road, rammer god form i de lavere ligaer. Morias har tempo, kraft og balance, ligesom Britt Assombalonga og andre unge angribere Posh har kickstartet karrieren for. Han står over for en Sheffield United forsvar, der har leveret 10 mål i sine sidste fem kampe, på trods af at han ligger i toppen af ​​ligaen. De to første mål kunne give Morias selvtilliden til at blive den kliniske målscorer, som Peterborough altid har haft historisk set. men manglede dette udtryk. Morias bliver sidste målscorer 15/2.