Sådan at forstå NASCAR Points System

NASCAR Racing er et af de hurtigst voksende tilskuersport i USA. Hastigheden og krak få adrenalinen flyder uanset om du ser race eller konkurrerende . Nascar har implementeret et pointsystem til at krone en mester i slutningen af ​​hver racing sæson. Det er vigtigt at forstå det pointsystem , hvis du ønsker at følge denne sport. Instruktioner
1

Se en NASCAR løb på tv eller på vej til at få en fornemmelse for racing stil. Strategi kan være lige så vigtig som hastighed i et løb.
2

Få en liste over de endelige resultater af løbet. Det vil være nødvendigt at regne ud hvor mange point hver chauffør modtaget for deres slutplacering .
3

Kontroller at se, om en chauffør førte en lap under løbet . Også kontrollere for at se, hvilken driver førte til flest omgange . Chauffører får 5 point , hvis de fører nogen skød under løbet . De kan kun modtage disse 5 point én gang, hvilket betyder, at uanset hvor mange omgange de førte , får de kun 5 point angiver, at de førte til mindst ét ​​af de omgange . Hertil kommer, at føreren , der fører flest omgange får yderligere 5 point.
4

Kontroller at se, hvilken driver vandt løbet . At føreren får et 10-punkts bonus for at vinde. Føj det til de 175 point for førstepladsen.
5

Fortsæt gå ned efterbehandling resultater. For hver driver, der blev nummer to på sjette , start med vinderens 175 point . Fratræk 5 point for hver efterbehandling plet. Fra syvende til trettende sted , trække 4 point for hver efterbehandling plet. Fra fjortende sted på , trække 3 point for hver plet .