5K Run Logo Idéer

Uanset om det er en fundraiser eller en for-profit begivenhed, kan logoet for din 5K løb skille sig ud fra mængden. Logoet design er et vigtigt marketing værktøj for 5K løb. Du kan bruge det til at reklamere for begivenheden, placere den i avis, magasin , og Internet-annoncer og på billboards og reklamegaver. Design Contest

Få offentligheden involveret i udformningen af dit logo ved at sponsorere et logo design konkurrencer . Til dette 5K løb logo idé , opstille kriterier for alle design poster. Kræve, at hvert design indeholder navnet på begivenheden , tid og sted . Pick de øverste tre foretrukne designs fra posterne. Lad offentlig afstemning på deres favorit design. Det design, der modtager flest stemmer er den ene , der vil blive anvendt for alle markedsførings-og PR-indsats , herunder reklamer og reklamegaver.
Merchandise og udstyr

Du kan bruge løbere som at flytte billboards ved at sætte logo design på forsiden af ​​T-shirts. Kræv alle løbere i 5K løb at bære T-shirts , mens der deltager i løbet. Du kan også sætte logoet på andre elementer, der løberne kan bruge under og efter løbet , såsom vandflasker , hatte, håndklæder og rygsække.
Fast Pictures Logo

bruge rigtige billeder i din 5K løb logo , i stedet for at bruge en computer -genereret billede. Hvis det ikke er det første år , at kørslen er blevet organiseret, kan du bruge billeder af faktiske løbere, der deltog i de foregående år og af tilskuere, der har set tidligere løb . Ved hjælp af en computer , skal du oprette en stencil design af " 5K ". Fyld indersiden af ​​stencil design med billederne. Placer det officielle navn på den 5K løb over logoet. Under logoet , skal du placere dato , tid og sted for kørslen.

Navne

skabe et logo design ved hjælp af navnene på de løbere. Du kan bruge de nuværende løbere navne , eller, hvis det er den anden eller flere år af 5K løb , dem, der har deltaget i tidligere løb . Bruge navnene til at danne tal og bogstavet " 5K " og den omgivende baggrund. For de navne, der rent faktisk danner " 5K " udskrive dem i en anden farve end de øvrige navne i baggrunden af designet. Placer det officielle navn på flugt , tid og sted under logo design.