Længden af ​​et professionelt hockeyspil

Selvom hockey har regler om længden af ​​hvert spil, visse ting kan ske, som vil forlænge spillet betydeligt. Over tid, skader og det faktum, at uret stopper ved hver fløjt, får kampene til at vare meget længere end deres 60-minutters tidsgrænser. NHL har regler, der begrænser disse stop, imidlertid, sikre, at de fleste spil afsluttes inden for en ønsket tidsperiode.

Tid

Hver NHL-kamp har 60 minutters spilletid, opdelt i tre 20-minutters perioder. Ligaen giver også mandat til en pause på 17 minutter efter første og anden periode for at oversvømme og is og give spillerne en hvileperiode. Arenaer skal have et scoreur for at holde tilskuere og spillere informeret om disse tidsrammer.

Gennemsnitlig længde

NHL forsøger at holde kampene i en rimelig længde, da de fleste fans ikke ønsker at sidde på tribunen i en alt for lang periode. I sæsonen 2003-2004 den gennemsnitlige NHL-kamp varede to timer og 19 minutter, hvilket forbliver væsentligt lavere end de to timer og 36 minutter, som NHL-kampe havde i gennemsnit i 1986-1987.

Overarbejde og Shootout

Hvis en kamp har en uafgjort score i slutningen af ​​de 60 minutters standard spilletid, holdene vil spille en ekstra overtidsperiode på fem minutter. Hvis ingen af ​​holdene scorer i løbet af denne ekstra tid, holdene vil deltage i en tre-spiller shootout. Der er ingen tidsbegrænsninger under skudkampen, som det vil fortsætte indtil et hold vinder. Den længste shootout i NHLs historie fandt sted i 2005, da Washington Capitals og New York Rangers tog 15 runder for at afgøre en vinder.

Kommerciel pause

TV-reklamepauser forbliver en del af hvert NHL-spil, selvom de har regler. National Hockey League Commercial Coordinator håndterer alle disse reklamepauser og passer dem ind i spillet, når det er nødvendigt. Der kan ikke forekomme reklamepauser efter et mål eller efter en icing-overtrædelse.

Slutspil

Under slutspillet, spil kan udvides betydeligt, fordi de ikke afgør disse spil med en shootout. Overtid i Stanley Cup-slutspillet bruger 20-minutters perioder, slutter, når et hold scorer et mål. Hver pause under slutspillet varer yderligere 15 minutter. Den længste overtid i NHLs historie fandt sted i 1936, da Detroit Red Wings besejrede Montreal Maroons med 1-0 efter 116 minutter og 30 sekunders overtid.