West Bromwich Albion 1-1 Brentford Six Things:subs-stjerne for Frank's Bees

Sen skuffelse for West Brom – bbc.co.uk

Lewis MacLeods udligning til skadestid reddede et point til Brentford i West Bromwich Albion, efter Harvey Barnes havde åbnet scoringen sent i en 1-1 uafgjort på The Hawthorns. Her er vores seks ting fra spillet.

Brentfords usammenhængende pres

Brentford satte op i første halvleg med et asymmetrisk 4-2-2-2 system; med spillere, der stadig ikke er bekendt med deres roller, vi så tegn på, at de til tider blev afsløret i store områder. Ollie Watkins viste tempo og villighed til at presse den rigtige kanal ned, men det betød et hul mellem ham og højreback Henrik Dalsgaard, som til tider blev revet fra hinanden af ​​Harvey Barnes. Bierne havde det modsatte problem til venstre med Alan Judge, hvis manglende tempo og manglende evne til at presse betød, at Matt Phillips havde en masse glæde nede til højre. Der var en besværgelse, fra det 10. minut til det 20. da Brentford rettede pressen, og dermed kunne folk som Josh McEachran og Romaine Sawyers hente andenbolde og diktere spillet, som Thomas Frank havde planlagt. Men i resten af ​​halvlegen vi så enten angribende spillere som angriberen Neal Maupay, der ikke pressede ordentligt eller, da de gjorde det, forsvaret fulgte ikke op, efterlader huller til West Brom at udnytte gennem skarpt spil.

West Broms chancer

Med Jake Livermore, der laver det beskidte arbejde på midtbanen, og James Morrison forbinder spil med nogle kloge, one-touch afleveringer, West Brom angreb med høj intensitet i første halvleg. De kom inden for tommer af scoringer ved adskillige lejligheder, hvoraf de fleste fra kors fra Phillips, Barnes og nogle gange den eventyrlystne Kieran Gibbs, men i mange tilfælde kunne Jay Rodriguez og Hal Robson-Kanu ikke helt få den rigtige kontakt. Phillips, formentlig første halvlegs fremtrædende performer, fremtvang to redninger fra Daniel Bentley, før han slog overliggeren ned i pausetid med et tordnende langdistanceslag, som fremhævede Albions territoriale dominans.

Bier stabiliseres

Thomas Franks hold havde brug for at holde på bolden i længere perioder for at udføre sit system effektivt, men i det mindste i anden halvleg, de så mere komfortable ud af besiddelse. Faktisk, efter at den skadede Rico Henry blev erstattet som venstreback af den atletiske Moses Odubajo, sidstnævntes 67. minuts borede kryds tillod Emiliano Marcondes at køre på mål, tvinge en smart, refleksredning fra Sam Johnstone; nok kampens bedste stop på det tidspunkt.

Sen dramatik

West Brom havde set under pari i anden halvleg, så det var ironisk, at det var den halvleg, hvor de fik deres mål. McEachran missede sin interception fra Phillips' kryds, og da Chris Mepham ikke helt kunne klare indsatsen fra Barnes, sidstnævnte var fri til at skyde ind i toppen, venstre hjørne, midt påstande om et skub fra Dwight Gayle til Ezri Konsa. Bierne reagerede dog fremragende på tilbageslaget; Sagde Benrahma injicerede tempo og håndværk, mens en anden vikar, Lewis MacLeod pressede på med energi og handlekraft. Skotten headede udligningen hjem i overskudstid efter Marcondes' indlæg, giver vestlondonerne en værdifuld pointe.

Frank har brug for tid

Thomas Frank har innovative ideer i tråd med udviklingen af ​​det moderne spil, men fordi de er endnu mere venstreorienterede end Dean Smiths, han har brug for tid til at formidle sine ideer og omstrukturere sit hold derefter. Danskeren har opnået en vis loyalitet:ikke kun har han været en respekteret træner på Griffin Park, hans hold er ikke blevet udspillet. Fire af deres første otte kampe siden managerskiftet er kommet mod top seks modstandere, og ingen af ​​de seks nederlag indtil videre er kommet med mere end et mål. Plus, dynamiske kunstnere som Mokotjo, Benrahma og Watkins er vitale i forhold til at anstifte pressen, som er så afgørende for dette system - trioen har kun startet otte kampe sammen ud fra 24 mulige på grund af skader. En perfekt start? Nej - men der er grund til at tro, at tålmodighed vil være en dyd.

Albion midtbanejusteringer påkrævet

Det ville være forkert at være alt for kritisk over for West Brom efter denne kamp; havde de været lige så kliniske i oppositionens straffeboks, som de har været mod QPR, Reading og Leeds denne sæson, de kunne have været fire mål foran ved pausen, og diskussionen efter kampen ville have handlet om dette hensynsløse, fri-scorende side klar til at udfordre for oprykning. Selvom Albion har evnen til at skabe en masse chancer hurtigt efter hinanden, det er bekymrende, at manglen på mobilitet og udholdenhed på midtbanen betyder, at det er svært for dem at opretholde kontrol over længere perioder i spil. For at vinde forfremmelse, Darren Moores side skal enten friske de centrale områder op i januar, eller sørg for, at de konsekvent er kliniske med de chancer, der falder dem:helst begge dele.

[West Bromwich Albion 1-1 Brentford Six Things:subs-stjerne for Frank's Bees: https://da.sportsfitness.win/Sport/fodbold/1003038556.html ]