Gillingham mod Bradford:midterforsvarsnøgle

Solid præstation i sidste uge – Kilgallon

Det er rimeligt at sige, at Bradford Citys præstation, i deres 2-1 sejr over Blackpool i sidste uge, var ikke en vintage. De stolede i vid udstrækning på deres midterforsvarere:Matthew Kilgallon for sin man-of-the-match-præstation og Nat Knight-Percival for sin åbner lige før pausen, efter Timothee Dieng sparkede på Nicky Laws frispark.

Endnu en midterforsvarer, Gabriel Zakuani, havde en god kamp til Gillinghams åbningskamp på Doncaster. Den tidligere Northampton-mand var tættest på at score, at se hans hovedstød slået af linjen og tilføjede fysisk til Gills back-line. Adrian Pennock vil dog være mest taknemmelig for Tomas Holy, der delte meninger i Priestfield, men lavede vigtige redninger på nært hold fra Matty Blair og John Marquis for at bevare et point.

Den ene bekymring fra deres første to kampe, som inkluderede tirsdagens 2-0 cup-nederlag i Reading, er mangel på chancer skabt fra åbent spil. Pennocks tropper har haft fem skud på mål i to kampe, alligevel havde Bradford en mere end det alene på tirsdag. De tabte 3-2 til Doncaster, men var tæt på at presse kampen til forlænget spilletid trods Romain Vincelots udvisning med 29 minutter af de resterende 90 minutter.

To angribere kom ud af målet, Dominic Poleon og Alex Jones, sidstnævnte en erstatning for Omari Patrick, som selv har fanget øjet. Jake Reeves har ikke scoret endnu, men de tidlige tegn er, at han er i stand til kreativitet og lederskab, sidstnævnte et nøgletræk givet sommerafgangene.

Gillingham vil ikke blive væltet, men Bradford har lidt mere mobilitet og finesse i forreste områder.

Fodboldlaboratoriets dom: 1-2