Forældreguide til ungdomslandshockey

Så, i denne artikel, en forældrevejledning til ungdomslandshockey, vi skitserer præcis, hvad du skal bruge for at få dit barn i gang med landhockey. Og, hvad spillet handler om. Ungdoms landhockey er en sport, der er blevet mere og mere populær. Og, mange australske skoler introducerer det til børn. Imidlertid, Landhockey er måske ikke en sport, mange forældre kender til. Så, hvis dit barn kommer hjem og fortæller dig, at det vil begynde at spille landhockey, du kan være i tvivl om, hvad du skal gøre nu. Også, hvilket udstyr skal de bruge? Og, hvordan spiller du overhovedet landhockey? Læs videre….

Hvordan spilles hockey?

Den første ting, du sandsynligvis vil forstå om hockey, er reglerne og målene for spillet. Så, når du er derude og hepper på dit barn, du har en ide om, hvad der foregår.

At begynde, Field Hockey minder meget om fodbold, i den forstand, at hold består af op til 11 spillere. Også, Målet med spillet er at score flere mål end modstanderholdet. I øvrigt, en bold bruges til at score et mål ved at skyde og aflevere. Men, i stedet for at bruge fødderne, en pind bruges til at navigere en mindre bold rundt på banen og i sidste ende ind i målet. Desuden, et mål tæller som et point. Et mål opstår, når bolden, bliver ramt af en spiller inde i "slående cirkel". Og, krydser fuldstændig modstanderholdets mållinje mellem stolperne. Også, holdet med flest mål i løbet af spillet vinder. Et spil foregår i to halvlege. Hver bestående af 35 minutter med pause i pausen. Derefter, hold skifter side ved pausen. Hockeyhold for yngre børn har normalt færre spillere. Og, spillene er kortere, alt fra 15-25 minutter for hver halvleg. Hvert hold opdeler normalt sine spillere i 3 grupper. Disse grupper er forsvaret, midtbanen og angrebet. Angribere er holdets primære målscorere. Midtbanespillere er ansvarlige for at flytte bolden fra forsvaret op til angriberne. Og, forsvaret hjælper med at holde bolden ude af slagcirklen ved at sende den op til midtbanespillerne.

Forståelse af Hockey Lingo

Nu hvor du har fået styr på, hvordan man spiller hockey, det vil være meget nyttigt at forstå de regler og sprogbrug, der bruges under et spil. Med alle de stop og starter og fløjteblæsning, der foregår især i ungdomshockey, det kan blive ret forvirrende at prøve at finde ud af, hvad der foregår.

Uærligt spil:

Et fejlspil er, når en spiller bryder reglerne og resulterer i et frit slag eller "straffehjørne" for det modsatte hold. Nogle af disse regler er:

• Spillere må ikke snuble, skubbe, oplade eller fysisk håndtere en anden spiller på nogen måde.
  • Også, spillere må ikke med vilje bruge deres pind til at ramme en anden spillers pind eller slå bolden med bagsiden af ​​pinden.
  • Konkurrenter må ikke hæve stokken over skuldrene, mens de spiller bolden.
  • Spillere kan ikke stå stille og skærme bolden, når en modstander forsøger at tackle. De skal enten sende bolden eller blive ved med at bevæge sig i enhver retning.

Gratis hits:

En fejl, giver det modsatte hold et frit skud. Hvilken, de tager fra, hvor fejlen opstår. I øvrigt, den mest almindelige fejl inden for ungdomslandshockey er, når bolden rammer en spillers fod.

Straffespark:

Når en forsvarsspiller enten begår en fejl inde i slagcirklen. Eller, bevidst slår bolden ud af banen. Et gratis slag gives til angrebsholdet. En angrebsspiller tager et straffesparkshjørne fra baglinjen, 10 meter fra nærmeste målstolpe. Bolden bliver slået mod de offensive holdkammerater, der venter på ydersiden af ​​slagcirklen klar til at tage et skud på mål. Først når bolden er i spil, kan det offensive hold løbe op for at hjælpe med at forsvare målet.

Udstyr

Så, nu har du en vis forståelse for, hvordan man spiller landhockey. Såvel som, spillereglerne. Næste, vi skal gøre dit barn klar til deres første spil. Det mest oplagte udstyr, dit barn skal bruge for at spille, er en hockeystav. Sammensatte hockeystave er lettere og er gode at starte med. At anskaffe dit barn en pind af god kvalitet, der har den rigtige størrelse, vil forbedre dit barns præstationer, hvilket vil fremme en kærlighed til spillet. Det vigtigste, dit barn skal bruge for at spille landhockey, er en mundbeskytter. Landhockey er en ikke-kontakt sport, men ulykker kan ske, især når børn lærer, så en mundbeskytter er et must have. Et andet must have for beskyttelse er skinnebensbeskyttere. Spillere bærer dem under deres sokker for at forhindre skader. Normalt, fra modstandernes stokke under tacklinger. Dit barn skal også have passende fodtøj. Hockeystøvler har propper også kendt som klamper i bunden af ​​skoene for at hjælpe dem med at gribe til overfladen, de spiller på, og er en vigtig del af deres uniform. Forhåbentlig har denne guide givet dig en bedre forståelse af, hvad ungdomslandshockey er, og hvad dit barn skal bruge for at blive involveret.

Hvis dit barn virkelig gerne vil starte, så kører Australian Sports Camps 3-dages innovative hockeyprogrammer. Hvilken, dækker alle facetter af landhockey.
Disse lejre vil forbedre dit barns færdigheder og maksimere deres nydelse af spillet. Alt sammen under vejledning af elitetrænere og professionelle spillere.