Reglerne for Mat Wrestling

Wrestling er en gammeldags sport, der består af forskellige niveauer af evner og stilarter: kollegiale , freestyle eller græsk-romerske . I alle stilarter mat wrestling er specifikke regler og forordninger for at følge , herunder udgangspunkter, timing , scoring og sanktioner . Starting Position

I centrum af wrestling cirkel er et rektangel formet kasse . Begge brydere skal have mindst en fod på deres respektive side af feltet i starten af ​​kampen. Dette er standard i alle former for mat brydning. Ved starten af ​​den anden periode , kan wrestler, der fører vælger at være på bunden, top, neutral (både stående) eller udskyde til sin modstander . I alle tilfælde den nederste wrestler er på sine hænder og knæ over centrum kassen med top wrestler placeret på begge sider med en hånd på modstandere maven og den anden på hans albue. Den tredje periode følger samme rutine, men med den anden wrestler komme til at vælge.
Timing

High school wrestling matcher generelt består af tre to-minutters perioder med driftsstop kun for out of bounds eller skade. Kollegiale og professionel wrestling består af en tre-minutters periode efterfulgt af to to -minutters perioder. Samtidig driftsstop som high school kampe anvendelse.
Scoring

wrestler kan score point i en kamp i en række forskellige måder. En takedown er værd to punkter , en flugt er værd ét punkt, en vending er værd to punkter og en nær faldet er værd alt fra en til tre punkter. En næsten faldet er , når en bryder har sine skuldre udsat for måtten , men ikke nok til at blive betragtet som en stift , hvor begge skuldre er flade på måtten . Dommeren vil tælle op til maksimalt fem sekunder hvor wrestler i kontrol vil modtage tre nær- fall point. En en-til to-sekunders tælle er værd ét punkt, og en tre -til fire - anden tæller er værd to punkter . En wrestler må ikke modtage mere end tre point, hvis hans modstanderes skuldre stadig udsat , men hvis holdninger ændrer sig, og han ender i samme nær- fald situationen , en ny optælling startes.
Team scoring

en match kan ende på en række måder: ved pin, en beslutning truffet af punkter , en stor beslutning ved punkter, et teknisk fald og en diskvalifikation /fortabt . Et stift , når en modstanders skuldre er fladt på måtten i cirka to sekunder , er værd seks hold point. En sejr ved en afgørelse , hvilket betyder en wrestler vinder kampen med 1-7 point efter seks minutter eller overarbejde , er værd tre hold point. En vigtig beslutning , når en wrestler vinder med otte til 14 points , er værd fire hold point. En teknisk efteråret, når en wrestler får et forspring på 15 point eller mere på ethvert tidspunkt i løbet af en kamp , er værd fem hold point. En diskvalifikation eller fortabelse er værd seks hold point.

Sanktioner

En række sanktioner , der håndhæves i løbet af en kamp. Ulovlig holder normalt kommer med en advarsel fra dommeren før en straf point gives til den modstående wrestler som slår , når en wrestler låser hænderne omkring hans modstander, når på måtten . Potentielt farlige besidder , såsom at rejse en modstanders arme forbi en vinkelret position på ryggen , når det er bag ryggen på måtten , kan straks straffet ét punkt. Andre sanktioner, som bliver belønnet et punkt er usportslig optræden , forkert udgangsposition eller en tyvstart ( to første advarsler fra dommeren , før et punkt er tildelt ) , og motorstop (en advarsel fra dommeren , før et point gives ) . Åbenlys fejl , når du sætter den anden wrestler i alvorlig skade , kan resultere i en automatisk udslyngning og diskvalifikation fra kampen.