De bedste mål af Ronaldinho i 2004

International fodboldstjerne Ronaldinho vandt den første af hans to på hinanden følgende FIFA-spiller af året titler i 2004-2005 sæsonen. Han scorede også 13 mål og akkumuleret 20 assists i klubbens kampe for FC Barcelona , og en karriere-high 11 mål i international spille for sin indfødte Brasilien. Ronaldinho bedste mål i 2004 har haft betydelig indflydelse på sit holds samlede præstation, eller var så mindeværdigt , at de må betragtes som nogle af de smukkeste mål af hele tiden. Brasilien v. Haiti

Ronaldinho scorede et hattrick i en venskabskamp afholdt August 18, 2004 mod Haiti . For hans første mål , udførte han et spin flytte forbi en dobbelt team og driblede forbi to forsvarere , så målmand , at sætte bolden i kassen . Han scorede sit andet mål på et sted spark , og den sidste fra en one touch en aflevering fra Juninho Pernambucano .
Barcelona v. Shakhtar Donetsk

Ronaldinho scorede et mål i en 3-0 Barcelona sejr over Ukraines Shakhtar på 29 september . På en besiddelse , der viste hans enorme hastighed og bold - håndtering færdigheder , Ronaldinho tog bolden på midtbanen og brændt seneste to forsvarere til at gå en-til- en med målmanden . Målmanden målmand afbøjet skud højt op i luften , så fat Ronaldinho , da han forsøgte at komme til hægterne . Dommeren kaldte en fejl, og Ronaldinho konverteret straffespark i det 63. minut. Den sejr hjalp Barcelona nå runde 16 i 2004 Champions League -turnering.
Barcelona v. AC Milan

2. nov Ronaldinho scorede vindende mål i de afsluttende minutter i en 2-1 hjem sejr over daværende ubesejrede 2003 UEFA Champions AC Milan . Ronaldinho fik afsluttet ordentligt efter dribler to forsvarere , hvoraf den ene var 2003 UEFA Best Defender Allesandro Nesta . Den sidste øjeblik ked sejr hjalp Barcelona nå Champions League runde af 16 der året.
Barcelona v. Real Madrid

Den 20. november er der Ronaldinho scorede et mål i en 3-0 flugt af La Liga rival Real Madrid, som på det tidspunkt var en dominerende kraft i spansk fodbold. Real Madrid på daværende tidspunkt havde en all- berømthed trup, der omfattede Zinedine Zidane , David Beckham , Roberto Carlos, Ronaldo og Luis Figo . Ronaldinho scorede i det 76. minut fra lynhurtig straffespark .

Barcelona gik på at vinde 2004-2005 La Liga titel med en rekord på 25-4-9 , og Madrid kom på andenpladsen med et referat af 25-8-5 . Et tab til Madrid i dette spil ville have kostet Barcelona titlen.
Barcelona v. Chelsea

Ronaldinho mirakuløse spille mod Milan føringen i Round of 16 imod et kraftcenter Chelsea enhed. Sent i 2004-sæsonen , på 23 februar 2005 , Barcelona vandt det første ben spil 2-1 på mål af Samuel Eto'o og Gaston Maxi Lopez. Chelsea vandt den anden ben spil , men Ronaldinho scorede sit holds kun to mål. Han scorede en fra et straffespark i det 27. minut. For hans anden , Ronaldinho frøs to forsvarere med hans fodarbejde og derefter fyret bolden forbi dem begge fra uden for boksen.