26-årig fra Illinois er yngst til at vinde National Horseplayers Championship

Justin Mustari, en 26-årig fra Illinois, er din nye vinder af National Horseplayers Championship, der topper et felt med 563 spillere og bliver den yngste mester i begivenhedens 22-årige historie.

Den tre dage lange konkurrence på Bally's på Las Vegas-striben vendte til Mustaris fordel søndag – den sidste dag – da han var den eneste spiller ved finalebordet, der ramte en 19. -1 langskud.

Justin Mustari vinder National Horseplayers Championship – Foto med tilladelse fra Horsephotos

Det vindende væddemål fik titlen for isoleringsentreprenøren fra Des Plaines, Ill., og han modtog toppræmien på $725.000 samt en Eclipse Award som nationens nr. 1 handicapper.

NHC var kulminationen på 256 kvalificerende indledende konkurrencer, der blev godkendt af begivenhedens arrangører, NTRA, og afholdt online i 2020, hvor 37.730 samlede tilmeldinger blev skåret ned til finalisterne.

Deltagere lavede mytiske $2 vinde-og-place-væddemål på et udvalg af obligatoriske og valgfrie løb fra syv racerbaner med hovednavnet af Saratoga og Del Mar.

Mustari deltager i turneringer sammen med sin far Frank Mustari. Den yngre Mustari samlede en turneringsvindende bankroll på $370,80 fra 52 løb i tre runder for at vinde sejren med en margin på $23,60 over Jose Arias fra Bell Gardens, Californien, som bød på at blive den første to-dobbelte vinder af NHC (han vandt i 2014).

På trods af den tilsyneladende brede sejrsmargin var konkurrencen en af ​​de tætteste og mest konkurrencedygtige finaler i NHC's historie. "Finalebordet" var en vippeaffære mellem fire spillere hele søndagen, med seks andre ikke langt bagud og inden for en langsigtet vinder af at nå topplaceringen.

Mustari førte turneringen efter lørdagens anden dag, hvilket reducerede feltet til de topscorende 10 % (56 spillere) til søndag morgens semifinalerunde. De 56 semifinalister blev derefter reduceret til top 10.

Mustari mistede føringen tidligere søndag, da topplaceringen gik frem og tilbage mellem Arias og den endelige tredjeplads Chris Goodall fra Winter Park, Californien, men han forblev inden for slående afstand på fjerdepladsen indtil det sidste og afgørende løb i turneringen i løb 8 i Del Mar, en valgfri 1-mile-godtgørelseskræver på grønsværen med et fuldt og ligeligt matchet felt .

Mustari var den eneste til at vælge 19-1 vinderen Rose's Crystal, som betalte $41,80 for at vinde og $16,40 for at placere, hvilket var mere end nok til at give Mustari sejren.

"Jeg var nødt til at give mig selv en chance for at vinde. Jeg var nødt til at finde noget i det oddsinterval for at få mig derhen. Jeg troede, at denne hest havde en chance,” sagde Mustari, der planlægger at bruge sine præmiepenge til at købe et hus.

NHC tildelte $2,2 millioner i præmiepenge til de 56 bedste, og næsten $700.000 mere blev vundet af de 20 bedste deltagere i NHC Touren, en årelang pointserie bestående af af on-track turneringer og online handicapkonkurrencer.

NHC Tour Champion for 2020 var Sally Wang Goodall af Las Vegas. Wang Goodall er en 19-dobbelt NHC-finale-kvalifikationsspiller, som også blev optaget i NHC Hall of Fame i weekenden.

Arias' andenplads var $200.000 værd. Goodall vandt $150.000 for at blive nummer tre. Resten af ​​de 10 bedste:Paul Calia fra Kansas City ($100.000), Sarah Wiener af Clearwater, Florida, ($75.000), Brendan Fay af Seminole, Florida ($65.000), Travis Allison fra Frisco, Texas ($56.000), Jason Phillips fra Sutherland, Virginia ($54.000), Paul Yaffee fra Evanston, Ill. ($52.000) og Jeff VanDrie fra Carefree, Arizona ($50.000).

[26-årig fra Illinois er yngst til at vinde National Horseplayers Championship: https://da.sportsfitness.win/Tilskuersport/Horse-Racing/1003051164.html ]