Cheltenham 0-2 West Ham spillerbedømmelser:Colossal Collins

Ayew og Sakho fejrer – skysports.com

Mål fra Diafra Sakho og Andre Ayew i slutningen af ​​første halvleg så West Ham gå ind i tredje runde af Liga Cuppen, men ikke uden lejlighedsvis forskrækkelse på Whaddon Road. Hvordan klarede hver spiller sig for både Cheltenham og Hammers? Her er vores vurderinger.

Cheltenham Town

Jonathan Flatt – lavede en god redning fra Sakho efter en halv time, men blev slået med en langt blødere indsats fra Senegal-angriberen fem minutter før pausen. Ingen af ​​målene blev ramt med megen kraft. 3

Jordon Forster - gav ikke meget bredde, da han blev indsat på højre back, men var langt bedre i anden halvleg, da han blev flyttet til midterforsvarer, laver to afgørende blokke. 6
Jamie Grimes - lavede nogle gode interceptions i en solid præstation. For begge mål, han var en potentiel mållinje-redningsmand snarere end synderen. 7
Will Boyle – mistede sin mand Sakho til det første mål og pressede for højt op til det andet, inden han blev taget ud ved pausen. Disse koncentrationsfald er uoverkommelige i forhold til modstand fra topfly. 2
Jordan Cranston – lavede nogle nyttige løb i første halvleg for at støtte Winchester og Eisa. Imidlertid, denne eventyrlige mentalitet forhindrede ham i at komme tæt på de to midterforsvarere, og West Ham udnyttede den resulterende plads til begge mål. 4

Harry Pell – hans højde blev ofte udnyttet med mange høje bolde mod ham på højre flanke. Forbandt godt med Winchester i anden halvleg. 6
Kyle Storer - headede Ogbonnas luftforsøg fra stregen efter en halv times tid, og et godt hjørne førte til Boyles hovedstød uden for målet. Blev taget ude af position til West Hams andet mål. 5
Nigel Atangana – presset bag Eisa og Wright for at forsøge at låse modstanderen i deres defensive tredje, til en vis succes i første halvleg. Hans nidkære tilgang så ham til tider fanget for langt op, men hans kampegenskaber var tydelige. 6
Carl Winchester – noget godt sammenspil med Eisa i første halvleg og så Pell i anden, da han skiftede til højre back. Udviste imponerende touch og dynamik. 7

Danny Wright – han blev brugt som et referencepunkt fra luften, men det betød, at han måtte overliste to høje, kraftfulde og meget erfarne midterforsvarere. Det var han ikke i stand til, og Cheltenham led derfor i den sidste tredjedel. 3
Mohamed Eisa – livlige besværgelser midtvejs i første og anden halvleg, næsten at vinde en straf. Han var dog skyldig i at ryste på bolden i vitale øjeblikke og kunne ikke finde præcisionen til at plage Adrian. 5

Kevin Dawson (på 45) – kunne have lukket Fernandes, Byram og Ayew hurtigere til venstre, taget i betragtning, at han havde banens friskeste par ben og en back bag sig. 4
Brian Graham (på 64) – endnu ikke rigtigt at slå sig ned i Cheltenham efter sit skifte fra Hibs i denne måned. 4
Dan Holman (på 71) - strakte efter Pells kryds sent, men kunne ikke få nogen kontakt. 5

West Ham United

Adrian San Miguel – stod kun over for to skud på mål hele aftenen, og ingen af ​​dem fik ham til at svede. 5

Sam Byram – blev presset tilbage defensivt midtvejs i første halvleg, men lavede nogle lyse angrebsløb. 6
James Collins – en enestående forestilling. Lavede forskellige afgørende defensive hovedstød og blokerede alt, der kom hans vej. 10
Angelo Ogbonna – dominerede Wright og som forventet, han viste sin europæiske stamtavle i en imponerende præstation. 8
Arthur Masuaku - han blev reddet ud af Rice ved lejligheder i første halvleg og i anden, han kunne have givet en straf væk for sin påståede tur på Eisa. Tilbød ikke nogen bredde, enten. 3

Edimilson Fernandes - kæmpede med den fysiske side af spillet og så tabt ud midt i Cheltenhams intensitet. Skulle have bidraget mere. 4
Mark Noble - Til tider kontrollerede han tingene med sin jævne aflevering, som vi så i optakten til hans assist til åbneren. Oftere selvom spillet gik ham forbi, især når det blev spillet i et højt tempo. 4
Declan Rice - gjorde noget fremragende arbejde i den defensive tredje. Ryddede op i akavede situationer med hans intelligens og ro i besiddelse, som lettede trykket. 8
Pedro Obiang – bidrog til et par udbrudsmomenter inklusive det andet mål, men han var for ofte i periferien af ​​konkurrencen. 4

Diafra Sakho - scorede åbningen, spillede en god aflevering til det andet mål og så livlig ud hele vejen igennem. En positiv nats arbejde. 8
Andre Ayew - fordoblede Hammers' føring kort før pausen og viste god bevægelse hele aftenen. Kunne have grebet en bøjle med en anstændig indsats på 70 minutter, men den krøllede lige over. 7

Javier Hernandez (på 64) - Bilic kan have bragt ham som en besked til sit hold om at undgå selvtilfredshed. Var ude af stand til at hjælpe hans side helt med at slå slipset af. 5
Cheikhou Kouyate (på 73) - hans styrke i tacklingen og kampkvaliteter betød, at midtbanen så hårdere ud i de afsluttende faser. 7
Domingos Quina (på 88) – viste ungdommelig overflod og så desperat ud efter at score, men havde ikke tid nok til at nå sit mål. 6