Cheltenham 0-2 West Ham:afslutter forskellen

Ayew og Sakho fejrer – skysports.com

Mål fra Diafra Sakho og Andre Ayew i slutningen af ​​første halvleg så West Ham gå ind i tredje runde af Liga Cuppen, men ikke uden lejlighedsvis forskrækkelse på Whaddon Road. Her er vores fire samtalepunkter fra onsdag aften.

Cheltenhams tidlige pres

Værterne pressede snævert med midtbanespilleren Nigel Atangana, der brød godt ind i den modsatte halvdel for at ryge bag Mohamed Eisa og Danny Wright. Sidstnævnte og højre midtbanespiller Harry Pell blev ofte brugt som referencepunkter fra luften, med masser af diagonale bolde spillet til dem på den rigtige kanal, men Declan Rice ryddede ofte op i disse områder. Eisa og Carl Winchester kombinerede for en chance på den anden side, men førstnævnte tog for lang tid at få sit skud væk, mens sidstnævnte snuppede hans mulighed. Der var ikke den store forskel mellem de to hold i den midterste tredjedel af banen, hvilket understreger Cheltenhams konkurrencepræstation.

West Ham hensynsløs i begge kasser

Robins lagde pres i det meste af første halvleg, men de manglede den tekniske list til at bryde en James Collins-ledet mur og teste Adrian San Miguel. Derimod West Ham lagde pres på i to minutter, og de tvang øjeblikkeligt ind på mållinjen fra midtbanespilleren Kyle Storer og målmanden Jonathan Flatt. Førstnævnte headede Angelo Ogbonnas kraftfulde hovedstød fra stregen, øjeblikke før sidstnævnte stoppede Diafra Sakho fra skarpt hold. Sakho fik dog sit mål, at sende bolden ud over Flatt efter en gennemspilning fra Mark Noble, tre minutter før Andre Ayew tilføjede et sekund med en kølig afslutning.

Eisas chancer

Kevin Dawson kom ind i kampen ved pausen for at besætte venstre midtbane, giver Carl Winchester mulighed for at skifte til højre back. Winchester leverede mere angrebskraft der end Jordon Forster – hvis færdigheder blev brugt bedre på midterforsvaret – og kombinerede godt med Pell. Deres link-up spil førte til to skud fra den livlige Eisa, men begge manglede præcision, med en blokeret og en anden lige ved målmanden. Ayew krøllede snævert bredt for Hammers på 70 minutter, før Pells afbøjede bold til bagerste stolpe lige undgik den udstrakte erstatning, Dan Holman.

Sammenfattende

Det træk indkapslede Cheltenhams aften:masser af bestræbelser, men de kunne ikke få det til at betale sig, med kun to skud på mål hele aftenen. West Ham havde brug for sejren for at afhjælpe nogle undersøgelser forud for lørdagens tur til Newcastle. Man har dog en mistanke om, at de ikke har råd til at komme under samme mængde pres mod modstand af højere kvalitet.