Burton mod Sheff onsdag:Fletcher og Hooper combo

Fletcher fejrer i hytten – swfc.co.uk

Sidste sæson, dette var spillet, der så Burton kickstarte deres overlevelsesbud. De havde haft en grad af uheld i deres første to kampe og i den 3-1 sejr, vi så, hvad de er i stand til:god udnyttelse af brede områder, en stærk arbejdsmoral og et sammenhold, der gør dem i stand til at præstere over summen af ​​deres dele.

Det sammenhold blev vist igen 12 måneder senere, da Brewers kom bagud sidste fredag ​​aften for at få sæsonens første sejr og point. I en 20-minutters periode i begyndelsen af ​​anden halvleg, de angreb med virkelig intensitet, bankede Birmingham tilbage i deres defensive tredje. De scorede også to gode mål i den periode:et fint lavt slag fra Marvin Sordell, før Lloyd Dyer viste godt fodarbejde for at få vinderen ind.

Sheffield Wednesday burde have styrken til at modstå disse uundgåelige spærreilder, med David Jones dygtigt at beskytte de fire bagerste. Nøglen i disse perioder vil være at finde Adam Reach, hvem er i stand til at bære dem op på banen. Hans indflydelse afspejles i det faktum, at 43% af uglernes spil kommer ned ad venstre kanal (WhoScored), en højere andel end noget andet hold.

Eks-Middlesbrough-mandens tempo, dynamik og krydsningsevne var nøglen til et angreb i anden halvleg mod Sunderland, som onsdag blev belønnet med kun et point. De havde også domineret store dele af anden halvleg mod QPR fire dage tidligere og igen kun uafgjort, så måske skyldtes de et stykke held på Craven Cottage sidste gang.

De kom under kampen mod Fulham, men deres backlinje imponerede, Tom Lees solid som altid med hjælpemidtforsvarer Daniel Pudil, der dominerede modstanderens nummer ni. Sejrsmålet kom fra en klinisk afslutning fra deres egen nummer ni, Steven Fletcher, som har fået et godt partnerskab med Gary Hooper.

Når kampene ikke går som onsdag, Hooper har intelligensen til at falde lidt dybere for at påvirke tingene i den midterste tredjedel og trække forsvarsspillere ud af position, skabe mere plads til Fletcher. Lige så dygtige som Sam Winnall og Jordan Rhodes er til at score mål, de har måske ikke den samme taktiske bevidsthed som Hooper.

Hvis hans partnerskab med Fletcher trives igen, Carlos Carvalhals side burde være god nok til at nedbryde Brewers. I første halvleg mod Birmingham, vi så Nigel Cloughs sides defensive ufuldkommenheder, som må forventes med en provisorisk backlinje.

Det tætteste de var på en højre wing-back var Matty Lund, en central midtbanespiller af handel. Til venstre var deres tildelte wing-back Dyer, som fangede blikket fremadrettet, men hans angribende tankegang betød, at han efterlod for meget plads foran Kyle McFadzean. Den tidligere MK Dons midterforsvarer er engageret nok, men ville ikke komme ind i for mange Championship-hold, Tom Naylor spiller uden tvivl ude af position, og Jake Buxtons skade og alder har begrænset hans mobilitet. Selvom, Ben Turner får muligvis sin første ligastart efter sin pokalpræstation i Cardiff i midtugen.

Forsvaret blev afsløret mod Hull og Middlesbrough. Hvis onsdag viser deres kliniske side, de kunne uddele lignende straf.

Fodboldlaboratoriets dom: 1-3