Goody taske Ideer til løbere

For nogle løbere , goody bags er højdepunktet i en race. De poser fulde af T-shirts , mad, kuponer og andre lækkerier kan bringe glæde til selv de mest udmattede racere samt give erindringer om deres særlige realisering. Det kan endda tillade racere til at overse andre fejl af begivenheden . Ifølge Mary Wittenberg, direktør for New York City Marathon , " Den sidste ting du ønsker at gøre er at køre ud af slikposer . Det er, når vi hører klager. " Godteposen tilbyder også en chance for virksomhederne at få deres produkter foran en villig publikum. Shirts

shirts eller i det mindste en vis form for tøj mulighed, bør være en fast bestanddel af goody taske . Afhængig af graden af konkurrence , kan skjorten spænde fra en bomulds T-shirt til en teknisk , svedtransporterende , uddannelse polyester shirt til konkurrencedygtige 5K og 10K løb og maratonløb . At have en race logo er altid en fordel - for de løb , sponsorer og deltagere. Løbet og sponsorer til gavn , når deltagerne bære skjorter og deltagerne har en ny skjorte til at træne i, og en hukommelse af deres deltagelse .
Food

Mad er det brændstof , der giver løberne energi til at fuldføre løbet . Atleter er altid på udkig efter en fødevare, der giver dem en konkurrencemæssig fordel , enten i uddannelse eller på løbsdagen , så gratis prøver eller kuponer til gratis mad er en fantastisk tilføjelse til en goody taske. Selv mad, der ikke er relateret til driften kan sommetider give en værdifuld tilføjelse . I 2006 Dunkin 'Donuts tilbudt en gratis iced latte til alle New York Marathon deltagere , fordi den faldt sammen med deres nye slogan, "Amerika Kører på Dunkin' ".

Partication Medaljer

Selv om alle ikke kan vinde et løb , mange mennesker ikke komme til at vinde , men snarere for at afslutte. En medalje er en fantastisk måde for folk at huske deres færdiggørelse af et løb. Mange racer har tilpasset medaljer , der har billeder af race indgraveret på dem til at gøre medaljen meningsfuld for deltagerne. Disse tjener også som reklamer for løb , fordi løbere, der viser deres medalje sandsynligvis vil blive spurgt om deres erfaringer , og hvis det var positivt , vil løberen ofte anbefale kapløbet til venner og uddannelse kammerater.