Hvordan at kvalificere sig til en NASCAR Sprint Cup Race i Phoenix

Phoenix International Raceway er en af ​​de mange speedway planlagt til at være vært for løb i NASCAR top serie, Sprint Cup . Fra 2011 , er det stadig et af de udvalgte numre til at være vært to Cup løb i en enkelt sæson . Selvom NASCAR er kendt for sine fuldtidsansatte racere , der konkurrerer om Sprint Cup , sporten er faktisk åben for enhver potentiel driver. Enhver licens til at køre med NASCAR kan registrere , men kun 43 chauffører kvalificere sig til et løb. Ting du skal
Stock bil
NASCAR licenserede driver
pit crew myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Har din bil rangeret i top 35 blandt ejere punkter i NASCAR Sprint Cup Series på ugen af løbet , disse drivere automatisk kvalificere
2

Indtast din bil til løbet ved at maile i posten blank med NASCAR. . Startgebyret er 3300 $ , og skal være modtaget 13 dage før løbet.
3

Ankommer på Phoenix International Raceway i tid for tilmelding til Sprint Cup Series løb . Tilmelding åbner normalt kl 6:30 To dage før den planlagte løb og slutter kl 6 samme dag.
4

bringe bilen til banen i tide til kvalifikationen, som normalt er planlagt til en to timers tidsinterval i eftermiddag på dagen for registreringen. NASCAR embedsmænd vil give dig mere specifikke detaljer.
5

Kør op til to kvalificerende omgange på den 1 -mile tri- oval bane . Hvis din bil ikke er blandt top 35 , skal din bedste one- lap hastighed være blandt de bedste otte ikke- automatik til at få en af ​​de sidste pladser . Hvis du er i top 35 , du væddeløb for den bedste udgangsposition.