Sådan bruges Times Bestem Vindere i hundevæddeløb

Handicappers af myndevæddeløb bruger mange variabler til at vælge den hund , de vil satse på . En af dem er den tid, hunden løber kapløbet i. Hvert program har mindst seks løb opført for hver af de otte hunde i et løb , med den tid , at hunden løb for hver af disse arrangementer til rådighed for kontrol . Men hvis du ikke ved , hvordan man bruger disse tider til din fordel , så du kan blive plukke blindt. Instruktioner
1

Indse, at mynder vil køre hurtigere på visse betingelser og faktor dette i din handicapping . Der er ret stor forskel mellem en mudret og langsom spor og et hårdt pakket hurtig en . Mynder i 550 - yard konkurrencer vil køre så hurtig som 29 sekunder på et fast track på nogle steder , og så langsomt som 32 sekunder ved andre. Sammenligning gange på forskellige overflader er som at sammenligne æbler med appelsiner . Brug kun tid til at vælge vinderne , når du sammenligner hunde , der løb under lignende betingelser .
2

Når jeg forsøger at vælge mellem to eller tre hunde ser på de tidspunkter, de løb , hvis de løb i den samme ydelse tidligere. Dette er især nyttigt, når du handicapping Maiden løb, hvor mynder for nylig har skolede officielt på samme dag. En hund, der vandt med tre længder i skolegang , mens den kører et 30.89 bør betragtes over en hund, der vandt med ti i 31,30 mod langsommere konkurrence.
3

Kig på den hurtigste vinde tid, er angivet for hver hund til at vurdere hvilke hund i kapløbet har den mest rene hastighed. På næsten hver hund spor , vil programmet have en tid angivet ud for hundens indstillede vægt , der repræsenterer den hurtigste at dyret nogensinde har kørt på denne afstand fra dette anlæg . Dette er et nyttigt redskab , når de forsøger at vælge mellem hunde, der har den samme chance i løbet, i din mening .
4

øje med mynder , der kører hurtige tider uden bly. Det er de særlige hunde på et spor, der virkelig kan slå det på , når de får løst . Det betyder, at hunden har tonsvis af evne og hjerte. Når en hund som denne er placeret godt det er en god satsning .
5

Prøv at finde hunde , der kører konsekvent tidspunkter, hvor de har en ren løb. En ren køre er en, der er fri for problemer, såsom at støde og kollisioner. De hunde, der kan køre på samme tid inden for få hundrededele af et sekund kan tælles på at udføre for at dine forventninger i løb, hvor du kan se dem komme til turn fri og klar .