Hvordan man kan motivere en Losing Soccer Team

Motivere teams er en vanskelig nok udsigt i sport. Men motivere et team , der konsekvent taber spil , og måske mister dem dårligt , er en udfordring , at en masse trænere aldrig komme til at løse. Der er dog enkle ting, der kan gøres for at holde selv et evigt tabende hold motiveret til at spille deres bedste , uanset udfaldet . Instruktioner
1

Skriv en mission statement for sæsonen. Den mission statement vil indeholde sæsonens vigtigste mål. For vindende hold , at målet betyder normalt udfordrende for et trofæ , eller vinde en liga . For at miste hold , dog sæsonens målsætning kan simpelthen være at lave et mål hele sæsonen , at vinde et spil , ikke binde et spil eller conceding færre mål end sæsonen før . Uanset formålet , så skriv det ind i mission og har alle spillerne købe ind i det.
2

Arbejdet eneste forsvar . Vælg en defensiv formation, der vil reducere antallet af chancer mod dig . Spil stærke spillere i ryggen, helst dem med en god fod . Sæt en eller to hurtige spillere på terminspositioner for modangreb . Spil bunker forsvar og ultra- direkte fodbold. Ikke alle spillere kan være en finesse spiller på bolden, men hver spiller kan lære at forsvare godt.
3

Bliv god til dødbolde . Hvert hold , uanset hvor slemt , vil få et sæt - stykke lejlighed på et tidspunkt i et spil. Dette kunne være et frispark, et indkast på eller et hjørne . Når spillerne se succes eller nær- succes fra dødbolde , det motiverer dem til at fortsætte med at spille på en måde , der øger deres chancer for at få dødbolde . Hold , der scorer fra set- stykker vil normalt have 1-5 chancer for at score i en kamp. For et tabende hold til at score på en hård modstander fra et sæt stykke vil være alle de motivation , de bliver nødt til at arbejde hårdt for resten af sæsonen.
4

Fokus på resultater snarere end resultat . Hvis der tages fokus fra pointtavlen og placeret solidt på spillernes indsats på banen, vil det ofte være tilfældet, at resultaterne selv, som standard, vil forbedre. Når spillerne se deres hårde arbejde pote , vil de blive , til gengæld motiveret til at arbejde hårdere . Så længe fokus er altid på metoden til at spille og arbejde på marken , og så længe scoren behandles som en eftertanke , vil spillerne på at tabe hold normalt finde reserver af motivation de aldrig vidste, de havde før.

5

Stay positive , selv i modgang . Hvorvidt sæsonmæssige mål er at vinde en kamp eller ikke har de værste defensive rekord vil alle planer kommer på tværs af en bule på et tidspunkt. Det er vigtigt at holde fokus på at sæsonen idégrundlag i situationer som disse, og at forblive positiv . Staying positiv er en vigtig faktor i konsekvent motivere et tabende hold bliver bedre og sværere at spille imod.