Uanset om du er en spændt fan, der er klar til at besøge dit yndlingshold, eller en bekymret forælder, der er bekymret for, at du måske ikke kan nå dine børns basketballkamp...

I dette indlæg vil vi gennemgå den gennemsnitlige længde af et spil på alle de forskellige niveauer af basketball, herunder ungdomsligaerne, Gymnasium, kollegium, FIBA og endelig NBA.

339.03c9.37.9.475 239.03c9.37z. 339.03c9.37.9.475 239.03c9.37z. 339.03c9.37.9.475 239.03c9.37z. Indholdsfortegnelse Hvor lang er en ungdomsbasketballkamp? Hvor lang er en high school basketballkamp? Hvor lang er et college basketballspil? Hvor lang er et NBA-spil? Hvor lang er et WNBA-spil? Hvor lang er et FIBA-spil?

Ungdomsbasketballligaer rundt om i verden afvikler deres spil lidt forskelligt fra hinanden.

Den mest almindelige spillængde er fire 8-minutters kvarter.

Selvom det kan virke som en stor mængde tid for unge basketballspillere, de fleste ligaer kører uret kontinuerligt, med det eneste stop fra timeouts og slutningen af ​​kvartalet.

Der er også en hurtig fem-minutters pause efter andet kvarter til halvleg.

Hvor lang er en high school basketballkamp?

Overraskende nok, high school basketball spil minder ret meget om ungdomsspil.

De har fire kvarterer, der alle er 8 minutter lange, med den samlede spilletid på cirka 1,5 time.

(Junior universitetsspil har en tendens til at være lidt anderledes end det. De er stadig fire fjerdedele, men hvert kvarter består kun af seks minutter i stedet for otte, hvilket ender med at gøre spil omkring tyve minutter hurtigere.)

Gymnasietrænere får 5 timeouts... 3x fuld timeout og 2x 30 sekunders timeouts.

Den faktiske længde af spillet varierer afhængigt af hvor tæt scoren er, antallet af kaldede fejl, og hvor mange timeouts der blev brugt.

De fleste gymnasier har også nådereglen implementeret, som forvandler det almindelige kampur til et konstant kørende ur, hvis et hold springer ud til en stor føring.

Der er nogle stater, der holder barmhjertighedsreglen på omkring 30 point, mens andre har den højere.

Hvis barmhjertighedsreglen bliver aktiveret, og uret starter, spillet vil ende meget hurtigere, end hvis uret ofte stoppede i løbet af spillet.

Hvor lang er et college basketballspil?

NCAA sætter college-basketballkampe til 40 minutter for både herre- og kvindeligaen.

Kvinders NCAA basketballkampe er opdelt i 4x 10-minutters kvarter, og spil varer ofte omkring 2 timer i alt.

Mænds NCAA basketballkampe er opdelt i 2x 20-minutters halvdele og varer ofte mellem 2 og 2,5 timer i alt.

Hovedårsagen til den øgede samlede tid fra mænd til kvinder er, at halvlege giver holdene mere tid til at lave fejl og sætte modstanderholdet i bonus.

Friekast er intuitivt tidskrævende, da spillets ur er stoppet og kan nogle gange drastisk forlænge spillets længde.

Når der spilles halvlege, der er mere tid for et hold til at nå grænsen for 7 overtrædelser, hvilket giver en langsommere afslutning på hver halvdel.

NCAA har et :30-sekunders skudur og har for nylig implementeret videogentagelse, som kan forlænge tiden på grund af, hvor lang tid gentagelsen tager.

Hvor lang er et NBA-spil?

Nu er vi oppe i de professionelle ligaer...

NBA-kampe har 4x 12-minutters kvarter på i alt 48 minutter, med 5 minutters overarbejde, hvis det er nødvendigt.

Hele arrangementet kan tage mellem 2 - 3 timer.

Længden af ​​en enkelt konkurrence kan blive påvirket af adskillige faktorer, såsom tempo i spillet, total fejl kaldet, anmeldelser i spillet, timeouts, og potentialet for overarbejde.

På grund af NBA's popularitet, medier driver nogle aspekter af spillet, betyder en længere pause (15 minutter), og yderligere medietimeouts.

Hvert hold får i alt 7 timeouts, hver 1:15-sekunders længde, at bruge gennem hele spillet, hvilket absolut bidrager til spillets samlede længde.

I de seneste år, tilføjelsen af ​​videoafspilning har også haft en enorm indflydelse på spillets længde, især de sidste par minutter.

Sjov fakta: længste NBA-kamp nogensinde blev spillet den 6. januar, 1951, da Indianapolis Olympians slog Rochester Royals. Denne kamp gik på utrolige 6 overtider med i alt 78 minutters faktisk spilletid. Overraskende nok, kampens samlede score var kun 75-73, hvilken anderledes NBA det var i 1951.

Hvor lang er et WNBA-spil?

WNBA-spil har 4x 10-minutters kvarter på i alt 40 minutter, med 5 minutters overarbejde, hvis det er nødvendigt.

Udover længden af ​​kvartalerne, WNBA og NBA har mange ligheder i deres regelstruktur, især i længden af ​​spil.

Skuduret i WNBA er også indstillet til 24 sekunder, og pausen er også 15 minutter.

WNBA-spil tager omkring 2 timer at gennemføre givet den forkortede kvartlængde.

Hvor lang er et FIBA-spil?

Svarende til WNBA...

FIBA-spil har 4x 10-minutters kvarter på i alt 40 minutter, med 5 minutters overarbejde, hvis det er nødvendigt.

Hvad angår realtid, disse spil tager normalt omkring to timer at afslutte.

De har et standard 24-sekunders skudur for at holde spillet i gang hele tiden sammen med en pause på 15 minutter mellem andet og tredje kvarters kamp.

De er kun tilladt fem timeouts gennem spillet, lidt mindre sammenlignet med andre ligaer rundt om i verden, hvilket bidrager til de hurtigere spil.

Konklusion

Som du kan se, mange variabler spiller en rolle i at bestemme længden af ​​en basketballkamp.

Ungdomsspillere bruger måske bare i alt 32 minutter på banen (med et kontinuerligt ur), mens NBA strækker tiden helt ud til 48 minutter pr. kamp.

Dem, der undrer sig, "hvor lang er en basketballkamp?" nu har deres spørgsmål besvaret!