Professionel boksning Regler & Regulations

Boksning er en sport med farverige figurer og en voldelig historie. Det er svært at glemme et øjeblik som Mike Tyson bider øret off Evander Holyfield . World Boxing Association ( WBA ) arbejder hårdt for at fremme sporten i et klarere lys . WBA har fokus på loyalitet , etik, ærlighed og moral i sporten og implementerer regler er nødvendige for at hjælpe boksning stige fra asken af ​​de mere kontroversielle øjeblikke. Indvejningen

Boksere skal udfylde vejer mellem 16 og 30 timer før kampen . Den anvendte skala er til rådighed for de boksere to timer før indvejningen i. Hvis en af ​​bokserne undlader at foretage sig, har han to timer for at gøre vægten . En bokser, der ikke gør vægt kan blive pålagt en bøde , degraderet eller suspenderet. Hvis en mester undlader at foretage sig, udfordreren vinder titlen ved fortabt.

Grundlæggende regler i Fight

Sanktioneret boksekampe vil vare 12 runder. Hver runde vil sidste tre minutter med et minuts hvile i mellem. Der vil være dommere scoring kampen ved hjælp af et 10-punkts pointsystem. Vinderen af hver runde får 10 point og taberen et mindre antal baseret på, hvordan han kæmpede . Scores kan ikke være lavere end 10-7 , medmindre dommeren dokker punkter eller lov mandater det.
Knockdown

bokser anses slået ned , når nogen del af hans krop undtagen hans fødder rører måtten på grund af en juridisk slag . Når en bokser bliver slået ned , dommeren sender den anden bokser til hans hjørne og begynder den 10. optælling . Hvis bokser ikke stige med 10 count , han er taberen ved knockout. Hvis en bokser går ned tre gange i en runde , er det en automatisk knockout. I slutningen af ​​runden kan ikke gemme en bankede ned bokser og optællingen fortsætter efter klokken

Frispark

Følgende er Frispark i boksning : . At ramme en modstander under bælte eller bag øret, at ramme en modstander , der bliver slået ned , holde på en modstander , brydning eller sparke , headbutting , nyre skud, kanin slag på bagsiden af ​​hovedet eller halsen , jabbing øjnene, bandende , at ramme på pause , bidende , spyttede og krøb sammen under modstandere bælte . Alle overtrædelser resulterer i kuperet point og en eventuel diskvalifikation .