Sådan tempoet dig selv i en 1500 - meter løb

At lære at tempoet dig ordentligt i løbet af en 1500 - meter løb kan være forskellen mellem at vinde og tabe. Begynd træning med et bestemt tempo i tankerne, så du gradvist komme til at kende dine styrker og begrænsninger. Den 1.500 meter løb betragtes som en midterste afstand begivenhed , som kræver fysisk udholdenhed sammen med psykologiske forberedelse . Du har brug for nok udholdenhed til at være hurtig hele vejen til enden, og det rigtige tempo , kan hjælpe dig med at nå dette mål. Instruktioner
Training
1

Udvikle en pacing strategi, der virker for 1.500 . Denne midterste distance løb skal køres relativt hurtigt fra start til slut, men vil du sandsynligvis ønsker, og brug for, til at bremse lidt ned under løbet . En god grundlæggende strategi er hurtigt, langsomt og derefter hurtigt igen, indtil du fuldføre løbet . Nøglen er at vide, hvornår du kan begynde at fremskynde i anden halvdel , så du kan slutte stærkt .
2

Øv din race strategi , indtil du kan gøre det uden at tænke. Dette er den bedste måde at få en fornemmelse for den 1.500 meter længde og at vide præcis, hvordan man kan spare den størst mulige energi til slutningen af ​​løbet . Øv laver en 1500 - meter løb mindst en gang eller to gange om ugen for måneden op til løbet .
3

Kør mindst tre eller fire dage om ugen til at træne for 1.500 - meter løb . De beløb og afstande , som du kører , afhænger af dine personlige mål , men sørg for, at du kører regelmæssigt forud for løbet.
4

Tilføj interval træning til din ugentlige kører rutine en gang eller to gange om ugen . Løber i moderat tempo i to minutter , sprint på 60 sekunder maksimale intensitet og derefter løber i moderat tempo i yderligere to minutter. Gentag denne sekvens to eller tre gange mere. Dette vil bidrage til at udvikle den eksplosive magt, som du har brug for at afslutte et 1.500 meter løb med succes.
Running Race
5

Start på et relativt hurtigt tempo , så du får op til race fart med den tid, du har gået 40 til 50 meter. Flyt til en indvendig vognbane hvis det er muligt , da det er den hurtigste vej til målstregen. Fortsæt på en hurtig tempo for de første 400 meter af løbet . Sæt farten lidt ned for de næste 400 meter.
6

Øg din hastighed gradvist på midtpunktet af løbet , eller i begyndelsen af ​​det tredje omgang, en strategi kaldet en negativ split. Det er det , når der er tryk på , da dine konkurrenter vil fremskynde på dette punkt. Se din hastighed og sørg for at du ikke presser for hårdt , dine ben vil begynde at føle sig tung og du vil føle forpustet , hvis du har brug for at sætte farten lidt ned . Fortsæt med at øge din hastighed , når du begynder at runde kurven mod den afsluttende 100 meter samme.
7.

Round den endelige kurve så tæt på indersiden af ​​banen som muligt. Sørg for , at du er fri af andre løbere og løber den afsluttende 100-meter straks , indtil du rammer målstregen. Dette er det tid til virkelig at give det alt det, du har fået i en 1500 - meter løb . Din slutspurten skal være glat , afslappet og så hurtigt som muligt . Fokus på målstregen , indtil du krydser den.