Begrav 0-1 Sunderland Seven Things:et spil med grus

Honeyman vinder – bbc.co.uk

George Honeyman scorede sit første mål for Sunderland, hjælper Black Cats videre til anden runde af EFL Cuppen med en 1-0-sejr på Bury – men hvad er de syv talking points fra spillet?

Brug af venstre

Vi så en ende-til-ende åbning til konkurrencen, hvor begge hold angreb nede til venstre. Greg Leigh viste vilje til at skubbe frem for Bury og kombinere med Harry Bunn, da Tsun Dai skød over. Måske mere truende, Sunderland konstruerede angreb ved at finde huller bag Burys wing-backs, ofte Craig Jones. Brendan Galloway og Wahbi Khazri kombinerede begge godt nogle gange med Aiden McGeady, sidstnævnte fremtvang et fint stop fra Joe Murphy.

Overbelastet midtbane

Efter en livlig start, spillet kørte fast på midtbanen. Lewis Grabban, vant til at spille som anden angriber, faldt dybt, mens Nicky Ajose så en smule sløv ud af besiddelse, ingen af ​​frontmændene gør nok for at besætte de midterforsvar, de stod over for. Sunderland havde meget boldbesiddelse, Darron Gibsons sprøjtning passerer fint rundt, men hverken han eller Didier Ndong lavede tredjemandsløb ind i avancerede områder. Dette gjorde det svært for Black Cats at løsrive Burys robuste treer

Burys imponerende midterforsvar

Da Sunderland prøvede den direkte tilgang, Adam Thompson, Tom Aldred og Alex Whitmore havde normalt svaret i første halvleg, også selvom de ikke beholdt besiddelsen særlig godt. De kom dog under mere bevågenhed efter pausen, da gæsterne kom længere op på banen, presse med mere intensitet.

Sunderlands anden halvleg presser

George Honeyman, utrættelig hele aftenen, tvang Aldred til en fejl, men Khazri gled en-mod-en. Honeyman fik lidt mere roamingtilladelse efter pausen og var nøglen til sit holds bedre træk, så måske var det passende, at han fik deres mål. Efter at de sorte katte igen stjal bolden i et avanceret område, et pænt træk fik Honeyman til at sænke bolden over målmanden fra tæt hold.

Dawsons indflydelse

For målet, Burys midtbane viste en vis grad af naivitet. Callum Reilly bevægede sig mod bolden, men uden sin sædvanlige aggression, mens Tsun Dai, i en ellers positiv aften, gjorde sig skyldig i boldkiggeri. Første halvlegs indskiftede Andrew Tutte er heller ikke den mest kamplystne spiller, så det er tvivlsomt, om dette koncentrationsfald ville være sket, var det ikke for Stephen Dawsons skade i det 12. minut.

Bury har brug for en målmand

Shakers pressede tal frem efter at være kommet bagud, men deres bolde i feltet blev sludret af John O'Shea på grund af fraværet af en naturlig målmand. Jermaine Beckford sørgede for en rimelig tilstedeværelse, men er mere vant til at snyde mål og hans planlagte partner, James Vaughan, var på det andet hold i anden halvleg. Vaughan havde et par indsatser mod sine gamle arbejdsgivere, mens andre indskiftede Joel Asoro og Ndong havde chancer i pausen, men ét mål var nok.

Sammenfattende

Begge hold vil tage mere opmuntring fra det, de gjorde uden bolden, end hvad de producerede med den. For lange perioder, Bury gjorde et hold stille med rester af den bedste stamtavle, men tilbød lidt punch fremover, bar det ulige udbrud fra Bunn. Sunderland ser endnu ikke ud til at være i stand til at dominere kampe på deres niveau, men de har mindst 11 spillere, der kæmper for sagen. Efter sidste sæsons rædsler, det må betragtes som fremskridt.