Birmingham 1-3 Leeds Seven Things:besøgende klinisk

Leeds fejrer Woods anden - mirror.co.uk

En Chris Wood-bøjle hjalp Leeds til en tilfældig 3-1-sejr i Birmingham - men hvad er de vigtigste diskussionspunkter?

Birmingham startede lyst

Gianfranco Zolas hold havde fået selvtillid fra sidste uges sejr hos Wolves. Pablo Hernandez' afbrydelse af Leeds' dobbelt-pivot af Liam Bridcutt og Eunan O'Kane betød, at de ikke dækkede nok jord, lader Blues spille noget godt, one-touch fodbold. Den ihærdige Craig Gardner så sit målrettede skud blive vendt ud i sidenettet af den flittige David Davis, som uden held krævede en 11. minuts straf efter en tur.

Green forpurrede Adams

Den Robert Green, der lavede en gaffel på åbningsdagen og stod over for kritik i ugevis, ser ud som en anden mand end Robert Green, der nu så ofte er Leeds' redning. Che Adams fik tæsk af Pontus Jansson i de første 20 minutter, og da han fik fat i Gardners slag, den fremragende grønne nægtede angriberen en-mod-en efter 13 minutter.

Træ var klinisk

Redningen fra Green viste sig at være afgørende et minut senere. Den stille effektive Luke Ayling spillede en håbefuld fremadrettet bold, som så Ryan Shotton glide og Chris Wood kaste, angriberen lobbar fremragende til Tomasz Kuszczak. Træ forbliver altid vågent og skarpt i farlige områder, selv når han ikke er for meget involveret. Det er rimeligt at sige, at hvis newzealænderen stadig var i St. Andrews - hans hjem til 11/12-kampagnen - ville Blues konvertere flere af de chancer, de skaber.

Udgiv en trussel

Tesche ramte overliggeren fra rækkevidde i slutningen af ​​første halvleg og i starten af ​​anden, han valgte nogle gode afleveringer til højre wing-back Emilio Nsue. Den tidligere Boro-mand skabte problemer for Leeds venstreorienterede Gaetano Berardi og Souleymane Doukara, sætte nogle farlige kryds. En af dem så Adams' hovedstød blokeret på stregen af ​​den kejserlige Kyle Bartley, før angriberen vendte bolden om fra tæt hold og derefter fremtvang endnu en redning fra Green, alt inden for 90 sekunder.

Phillips ændrede spillet

O'Kane så væk fra tempoet, men hans erstatning i det 58. minut, Kalvin Phillips, vendte skuden. Indskifterens spilletid faldt sammen med Blues' udligning, Gardner slog et fast venstrebenet drive ned i nederste hjørne efter 63 minutter. Værterne byggede dog ikke på det, da Phillips brugte sin energi og kvalitet i besiddelse til at hjælpe Leeds med at komme længere op på banen. Han ville fortsætte med at have en finger med i begge de to sidste mål.

Cogley er ikke en midterforsvarer

Med træ på lur, Blues-backlinjen vidste af erfaring, at de ikke havde råd til flere 'slip-ups'. Ak, Josh Dacres-Cogley mistede fodfæstet efter Phillips' lay-off, og Wood udnyttede en udbredt førstegangsafslutning. Cogley er en offensiv bagspiller i hånden, og selvom han så fattet ud på bolden, han manglede de standardkvaliteter, der kræves af en midterforsvarer, selv i et tremandsforsvar. Den 20-årige støttede Alfonso Pedraza, endnu en erstatning, der imponerede for gæsterne, giver spanieren mulighed for at stikke bolden ind i det fjerneste hjørne. Det faktum, at Leeds knap angreb i den første time, men endte kampen med tre mål, siger meget om den måde, Birmingham forsvarede sig på.

En velkendt historie

Den kamp indkapslede begge holds formuer. Birmingham rammer meget ofte træværket og skaber adskillige chancer, men har svært ved at tage dem, så betal for fejl i den anden ende. Derimod Leeds har en tendens til at udholde udfordrende første halvlege, så tag kontrollen, når en føring i anden halvleg er opnået. De kunne opretholde en forfremmelsesudfordring med den formel, så længe Green and Wood fortsætter med at producere de matchvindende øjeblikke.