200 -meter Dash Træning

200- meter-løb er unik i den forstand, at det er både en sprint og en race af udholdenhed . Som et resultat, uddannelse til dette løb involverer traditionelle metoder af både sprintere og langdistanceløbere . Energy Conservation

200 - meter-løb består af en halv omgang rundt om en standard 400 -meter bane . Atleter Acceleration , en atlet sportspræstationer selskab , viser det største problem med 200 meter løbere er, at de ofte løber hele løbet og brænde energi for hurtigt.
Træning

Diverse sprint gentagelser anbefales af sportsfolk Acceleration . Flere sæt af 40 meter sprints rådes til at hjælpe med at opbygge korte stød . Desuden er cykler af 400 - meter løber rådes til at opbygge udholdenhed .
Running Race

Atleter Acceleration anbefaler en all -out sprint ved fuld effekt for de første 40 meter. Da løberne nærmer kurven , bør de langsomme deres tempo med henblik på at bevare deres energi . Ved nærmeste ende af kurven omkring 110- meter -mærket , skal løberne igen accelerere til fuld effekt. For de sidste 70 til 80 meter , skal løberne forblive afslappet , mens du kører på højeste hastighed , lige til målstregen. Resterende afslappede forhindrer outrunning kroppen før løbet slutter.